Winderigheid. Waar komt het vandaan en hoe kom je er van af?

Wat zijn de oorzaken, want waarom laat de één veel meer winden dan de ander? En hoe kun je het zoveel mogelijk beperken?

Meer lezen→

De lekkerste koolhydraatarme soepen

Soep is altijd een goed idee, boordevol groenten en lekker als lunch, voorgerecht of hoodgerecht. Wij geven je inspiratie voor koolhydraatarme soepen en wat je erbij kunt eten.

Meer lezen→

Wintersport tips

Eten en drinken tijdens de wintersport. Hoe ga je daar mee om tijdens het PowerSlim afslankprogramma, hoe blijf je in ketose?

Meer lezen→

Wat als afvallen niet lukt? Deel II

Het nadelige effect van toxines in ons lichaam is dat de vetverbranding wordt geblokkeerd. Ook via andere wegen wordt de stofwisseling door toxines geblokkeerd.

Meer lezen→

Starten met een gezonde levensstijl – 11 tips

Ga je starten met een gezonde levensstijl? Wij geven je een aantal tips zodat jij een goede start kan maken met jouw verantwoorde, nieuwe levensstijl!

Meer lezen→

PowerSlim, kan dat ook als je vegetariër bent?

Er zijn genoeg lekkere mogelijkheden om het PowerSlim programma vegetarisch te volgen. We geven je tal van lekkere opties en een voorbeeld dagmenu.

Meer lezen→

Opties voor een PowerSlim proof datenight

Met Valentijn wil je misschien een datenight met je geliefde plannen, ook wanneer je aan het PowerSlimmen bent. Tips voor een verantwoord en romantisch avondje.

Meer lezen→

Verantwoorde tussendoortjes. Help, welke moet ik kiezen?

Je hebt je streefgewicht bereikt en wil graag koolhydraatarm en eiwitrijk blijven eten. Voor wat voor soort tussendoortjes kies je dan?

Meer lezen→

Zo haal je jouw goede voornemens wel! 10 tips

Bepaal jouw goede voornemens. Wat zou je nou nog graag willen bereiken of anders willen doen? Dan geven wij je tips om er voor te zorgen dat je ze echt gaat behalen!

Meer lezen→

Uit eten. Wat kies je?

Als je uit eten gaat heb je maar de keus uit een aantal gerechten. Hoe doe je dat als je een koolhydraatarm dieet volgt? Wij vertellen je welke keuzes je kunt maken.

Meer lezen→