Wintersport tips

Eten en drinken tijdens de wintersport. Hoe ga je daar mee om tijdens het PowerSlim afslankprogramma, hoe blijf je in ketose?

Meer lezen→

Wat als afvallen niet lukt? Deel II

Het nadelige effect van toxines in ons lichaam is dat de vetverbranding wordt geblokkeerd. Ook via andere wegen wordt de stofwisseling door toxines geblokkeerd.

Meer lezen→

Starten met een gezonde levensstijl – 11 tips

Ga je starten met een gezonde levensstijl? Wij geven je een aantal tips zodat jij een goede start kan maken met jouw verantwoorde, nieuwe levensstijl!

Meer lezen→

PowerSlim kersttips

Ga jij met de feestdagen een heerlijk diner klaarmaken? Er zijn genoeg mogelijkheden voor een PowerSlim proof kerstdiner, wij geven je tips.

Meer lezen→

Zo laat je koolhydraten achterwege tijdens het diner!

Wij geven je inspiratie ter vervanging van koolhydraatbronnen tijdens de avondmaaltijd. Diverse lekkere alternatieven voor pasta, aardappelen, rijst en brood.

Meer lezen→

Verantwoorde tussendoortjes. Help, welke moet ik kiezen?

Je hebt je streefgewicht bereikt en wil graag koolhydraatarm en eiwitrijk blijven eten. Voor wat voor soort tussendoortjes kies je dan?

Meer lezen→

Zo haal je jouw goede voornemens wel! 10 tips

Bepaal jouw goede voornemens. Wat zou je nou nog graag willen bereiken of anders willen doen? Dan geven wij je tips om er voor te zorgen dat je ze echt gaat behalen!

Meer lezen→

Uit eten. Wat kies je?

Als je uit eten gaat heb je maar de keus uit een aantal gerechten. Hoe doe je dat als je een koolhydraatarm dieet volgt? Wij vertellen je welke keuzes je kunt maken.

Meer lezen→

6 tips om slank de feestdagen door te komen

Herkenbaar voor ons allemaal. We kijken uit naar de feestdagen maar zijn stiekem bang voor de weegschaal de dag er na.

Meer lezen→

Sinterklaas gourmet! Tips voor een verantwoorde gourmet

Tijdens Sinterklaas en Kerst gaan veel gezinnen vaak gourmetten. Dat kan ook heel verantwoord. Wij geven je lekkere tips voor tijdens het PowerSlimmen.

Meer lezen→