fbpx

Samen Slank Challenge

You are here: Home / Samen Slank Challenge

Samen Slank Challenge start op 16 mei!

Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Dan is de Samen slank challenge iets voor jou! Ik ga je helpen jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan!

Tijdens deze afslankchallenge start je met PS Food & lifestyle en begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslankdoel. Je ontvangt van mij gedurende 4 weken tips, adviezen, recepten en leuke extra’s. Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

PS Food&lifestyle : samen naar een goede balans
De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PS Food&lifestyle programma:

✓ Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten supermakkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden. ✓ Zes eetmomenten per dag. ✓ Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

Afslanken doen we samen! Even voorstellen: Lianne Borsjé, jouw persoonlijke coach
Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PS Food&lifestyle programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel van de challenge. Besluit je na de challenge door te gaan met het PS Food&lifestyle programma blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

Wil jij mee doen aan de Samen Slank challenge?
Samen met jou bekijk ik graag of het PS Food&lifestyle programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Info@studio-lianne.nl of 06-13616849