fbpx

Schoonheidsspecialiste

You are here: Home / Schoonheidsspecialiste

Na het behalen van mijn diploma schoonheidsspecialiste heb ik mijn studio verder uitgebreid. Het moeilijkste was het zoeken naar een goed product waar ik echt achter kan staan. Ik kwam uit op het merk “Webecos”. Hieronder wat achtergrondinformatie over het merk Webecos:

Webecos is een afkorting voor Wetenschappelijk Bereide Cosmetica. Webecos is opgericht in 1962 door Len Klaphaak (een schoonheidsspecialiste die ook apothekersassistente was) uit onvrede over de kwaliteit van de destijds op de markt zijnde cosmetica. Ze was in Nederland toon aangevend, Ze ontwikkelde en produceerde een volledige huidverzorgingslijn gebaseerd op eigen receptuur. De meeste werkstoffen die daarbij gebruikt worden zijn van zuiver natuurlijke oorsprong en alle producten zijn dierproefvrij, Allergische reacties doen zich sporadisch voor. De cosmetologie heeft zich de laatste decennia ontwikkeld tot een toegepaste natuurwetenschap. Dit vereist voor de ontwikkeling van nieuwe producten uitgebreide kennis ten aanzien van nieuwe werkstoffen en nieuwe receptuur. De laatste ontwikkelingen op cosmetisch gebied worden op  de voet gevolgd. Webecos cosmetica voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en wordt volgens de modernste methoden geproduceerd.

Schoonheidsspecialiste Lianne

Gezichtsbehandeling

Totale verwennerij voor lichaam en geest. Ontspannen en jezelf verwennen. Wegvluchten uit de dagelijkse sleur, waarin alles moet. Je overgeven aan een lekker verwenprogramma en hiervoor alle tijd nemen. Ook uw geest vaart hier wel bij. Wanneer u tot in de puntjes verzorgd bent, voelt u zich direct ook psychisch veel beter. Hieronder staat het totale gezichtsbehandeling programma om u op en top te verzorgen.

1. Reinigen

De behandeling begint met een grondige oppervlakte reiniging. Hierbij wordt een huiddiagnose gemaakt. Ook in de verdere behandeling wordt rekening gehouden met uw huidtype om eventuele reacties op producten te voorkomen. Daarna volgt de peeling. Hiermee worden alle dode huidcellen verwijderd. Het voordeel is dat de producten dan beter worden opgenomen. Ook als u van plan bent om te gaan bruinen is een peeling een goed begin.

2. Stomen

Na de oppervlaktereiniging volgt de dieptereiniging. We beginnen met een Ozon behandeling waarbij alle bacteriën in de huid en poriën gedood worden. Als uw huid helemaal steriel is, worden de poriën opengemaakt via een stoombehandeling om straks mee-eters makkelijk te verwijderen.

3. Comedonenbehandeling

Puistjes… Zit het in de genen? De extreme talgafscheiding wordt veroorzaakt door overgevoeligheid voor het mannelijk hormoon testosteron. Vooral in de puberteit, tijdens de zwangerschap en in de menopauze speelt dit een belangrijke rol. Maar het zijn niet alleen genetische factoren die de talgafscheiding veroorzaken. Daarom is een goede dieptereiniging erg belangrijk. Daarnaast worden in deze fase de aanwezige mee-eters verwijderd.

4. Gezichtsmassage

Goede doorbloeding voor een stralende huid. De massage duurt ongeveer 15 – 20 minuten.

5. Masker

Een masker aangepast aan uw huidtype. Niets werkt zo snel en effectief als een gezichtsmasker. Het effect is echter nog groter als u zich daarbij zo’n 10 minuten ontspant. Voor ieder huidtype en voor ieder probleem is er wel een masker.

6. Nareinigen

Na het masker wordt de gezichtbehandeling afgesloten met een oog- en gezichtscrème voor dag of nacht om uw huid te beschermen en te voeden. Dit is een standaard behandeling die uitgebreid kan worden met Uw wensen, vraag verder naar de mogelijkheden.