fbpx

Pedicure Westland

You are here: Home / Pedicure Westland
Tenen pedicure Westland foto

Pedicure Westland bij Studio Lianne

Op zoek naar een pedicure in Westland? Er zijn zoveel schoonheidssalons die dit aanbieden in het Westland, dus waarom nu bij Studio Lianne?
Wij helpen u hier graag om onze studio te verlaten met een verzorgd en zelfverzekerd gevoel. Dit doen wij uitsluitend met de meest enthousiaste en gediplomeerde pedicures.

Waarom een pedicure?

Wij zorgen ervoor dat het wekelijkse bezoekje aan de pedicure een afspraak wordt om naar uit te kijken. Buiten het leveren van professioneel werk vinden wij de sfeer binnen de muren van onze studio in Westland een begrip wat hoog in het vaandel staat.

De mogelijkheden voor een pedicure

Professioneel vakwerk op het gebied van verzorging van je handen en voeten, staat uiteraard bij ons boven alles. Wil je weer lekker de handen en voeten kunnen showen aan de buitenwereld? Zo ja, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook als u fysieke problemen heeft kunt u bij ons terecht.

  • Verzorging van nagels en nagelomgeving
  • Verwijderen overtollig eelt
  • Behandeling van kloven
  • Verwijderen van verschillende likdoorns ( eelt pit, esteroog ) en kalknagels

Voordelen van een pedicure Westland

Eerste instantie zult u bij een pedicure alleen maar denken aan het verzorgen van de nagels, maar Studio Lianne doet veel meer dan dat. In onze studio in Honselersdijk helpen wij u even graag van ongewenste kwaaltjes af op het gebied van de handen en voeten. 

  • Zelfverzekerd en verzorgd gevoel
  • Voorkomen / behandelen van fysieke problemen
  • Beste advies om het gebied van verzorging

Meer weten over onze pedicures?

We hopen u zo snel mogelijk te mogen verwelkomen. Voor vragen kunt u altijd bellen en we kunnen niet wachten om u met een tevreden gevoel terug te laten kijken op een van onze behandelingen!