fbpx

Bodysculpting

You are here: Home / Bodysculpting

Bodysculpting

Studio Lianne werkt met het nieuwste Body System van BodySculpting dit is een volledig geautomatiseerd high technology apparaat met verschillende typen afslanktherapie gecombineerd in één behandeling met keuze uit 38 verschillende programma’s.

De apparatuur maakt synergetisch gebruik van de Cavitatie Ultrasound, BodySculpting, Lipolyse én InfraRed therapie om diepere en effectiever gelokaliseerde vet (adipose) cellen, cellulitis lipo dystrofie, water retentie en huidverslapping te behandelen.

De apparatuur stelt de operator in staat om tegelijkertijd of individueel verschillende schoonheidsproblemen op dezelfde cliënt te behandelen. Het gebruik van deze intensieve alles omvattende behandeling zorgt voor een zichtbare vermindering van vetweefsel en cellulitis, met een uitstekende toning van de spieren en verstrakking van  de huid

De associatie Ultrasound (cavitatie) – BodySculpting, Lipolyse en Infrarood is een van de beste en meest krachtige synergieën om gelokaliseerd vet en cellulitis tegen te gaan. Omdat Ultrasound (cavitatie) goed functioneert op vetcellen, maar zelfs beter op de vezel componenten van cellulitis; Lipolyse werkt op adipositeit maar vooral op het vloeibare component en op de microcirculatie: samen werken ze allemaal aan de componenten van cellulitis via een grote synergie tussen hen. De voordelen van de associatie tussen ultrasound / infrarood en BodySculpting en lipolyse zijn te wijten aan het feit dat Ultrasound een lipolytische activiteit heeft, de spiercontractie met de BodySculpting, vooral als de rode spiervezels worden gestimuleerd, gebruikt men vet om de energie te verkrijgen voor de samentrekking van de spieren. De vetten die vrijgemaakt zijn door de synergie van Ultrasound en lipolyse worden direct verbruikt en kan niet opnieuw opgeslagen worden in het lichaam.

Cavitatie Ultrasound

Wordt gebruikt om het fibro-sclerotische bestanddeel van cellulitis  en vetophopingen tegen te gaan. Cavitatie veroorzaakt een toename van de temperatuur waardoor de snelheid van de metabolische reacties van de adipose wordt verhoogd (waardoor de werking van lipolyse wordt verhoogd) en de lokale pH en de permeabiliteit van celmembranen veranderen, dankzij zijn sterk versnellingskrachten waaraan de weefseldeeltjes onderworpen zijn, met de doorgang van de ultrasone golf. Ultrasound kan de diepste lagen van de weefsels bereiken, ze verzwakken de adipose structuur, stimuleren de reactivering van de microcirculatie en verminderen zachte, oedematous of fibrous cellulite progressief, met een consequente lichaamsversteviging.

InfraRed

Een van de beste methoden voor de overdracht van warmte is infraroodstraling. De behandeling verwarmt het gebied aangenaam, dringt diep door in vetweefsel, stimuleert het metabolisme en maakt het vrijkomen van toxinen en vetzuren mogelijk. Dankzij een speciale selectieve golflengte geeft de foto-biologische straling alleen warmte wanneer het de vetlagen bereikt, waardoor de temperatuur en daarmee de enzymatische activiteit, die lokale lipolyse stimuleert, de afzettingen van triglyceriden in vetzuren en glycerol , Die vervolgens worden vrijgegeven in de bloedsomloop om te worden gemetaboliseerd en geconsumeerd als energieke bron door spiercontractie.

BodySculpting

De behandeling produceert een spierstimulatie voor gericht werk, de apparatuur varieert frequenties en golfvormen op de verschillende typen van spiervezels, waardoor de perfecte aanpasbaarheid van de behandeling mogelijk is. Speciaal voor afslanken, huidverstrakking en lymfedrainage.

Lipolyse

Cellulite / Adiposity behandeling. Lipolyse bevordert een toename van de celactiviteit, vergemakkelijkt de bloedcirculatie, bevordert cellulaire uitwisselingen en verhoogt de lokale verbranding van vetten. Deze synergie van acties kan toegepast worden op alle gebieden waar vetophopingen storen (heupen, buik, knieën, dijen) .