fbpx

SHR ontharen

You are here: Home / SHR ontharen

Intense Pulse Light, Overbeharing nu definitief weg!

Er is een nieuwe behandelmethode voor het verwijderen van overbeharing: met flitslichten! De flitslicht wordt omgezet in warmte en komt via het pigment  in de haarwortel. Deze wordt door de warmte vernietigd en de haar kan op die plaats niet meer terug komen. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig voor een blijvend resultaat. Studio Lianne heeft een Adéna apparaat aangeschaft en kan nu voor zeer betaalbare prijzen een definitieve en pijnloze ontharing aanbieden.

Het apparaat

De Adéna is het beste systeem wat op dit moment verkrijgbaar is op het gebied van IPL (Intense Pulse Light) ontharen. Belangrijke kenmerken van de Adéna zijn de hoge eisen waaraan het apparaat voldoet (medische CE-keurmerk en ISO 9002 productie) en is hierdoor zeer veilig zodat de behandeling gegeven kan worden zonder enige bij- of neveneffecten.

Kracht én veiligheid voor topkwaliteit ontharen.

Om een goede definitieve ontharing te kunnen bereiken moet een apparaat een efficiënte combinatie zijn van kracht én veiligheid. De Adéna heeft een krachtige lichtbron met daarin de passende filters om maximale veiligheid te geven.

Direct na de 1e behandeling zichtbare resultaten.

Ongeveer 10 tot 15 dagen na de behandeling met de Adéna, zullen de haren in het behandelde gebied uitvallen. Omdat je alleen de haarwortel van de haren in de groeifase kan vernietigen, dient de behandeling ongeveer 6 tot 10 keer herhaald te worden om de 6 weken. Na de 1e behandeling zijn er direct zichtbare resultaten. Dus waarom nog harsen als u nu kun overstappen op deze revolutionaire, pijnloze en permanente manier van ontharen !

Snel en gemakkelijke werkwijze.

De Adéna is ontwikkeld door experts op het gebied van IPL. Er is speciaal gekeken  naar het eenvoudig te hanteren en gebruiken van het apparaat. De flitsen komen om de 3 seconden en met een flitsoppervlak van 6 cm2 kan er zeer snel gewerkt worden. Door de eenvoudige instelling van energie en flitsduur kan er tijdens de behandeling niets fout gaan. De behandeling met de Adéna is snel, veilig, pijnloos en zonder complicaties.

Verdere informatie :

De behandeling geeft het beste resultaat indien de huid niet te bruin is. Dus 7 dagen voor de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank. Ook na de behandeling 7 dagen uit de zon blijven.

De haren mogen een maand voor de behandeling niet meer geharst of geëpileerd worden. Alleen scheren of knippen voor en tijdens de ontharingskuur.

De eerste behandelingen worden gegeven om de 6 weken. Hierna worden de tussenliggende perioden verlengd tot maximaal 12 weken.

Voor altijd glad! Wie wil dat nu niet?

Vergelijk de prijzen eens met wat u op dit moment uitgeeft aan ontharen, zoals : harsen, mesjes, scheerschuim, ontharingscrème etc. en de duur van het resultaat! Scheren en harsen behoren nu tot het verleden!