fbpx

PS Food & Lifestyle Ervaringen

You are here: Home / PS Food & Lifestyle Ervaringen

Lees hier Powerslim ervaringen van onze klanten

De eerste kennismaking met Lianne was leuk en gezellig! Heel fijn om een klik te hebben. Besproken wat ik had gedaan, wat ik wilde bereiken en of het wat voor mij zou zijn.
Omdat ik nog wat feestjes zou hebben en een vakantie naar Barcelona gepland had, besloten we dat ik 8 september zou beginnen met het starterspakket. Dit is een uitgebreid pakket waarbij ze een beetje kunnen uitvinden welke smaken en structuren etc bij jou passen en wat je lekker vindt.
Ik had bedacht het een maand te doen en als ik dan niets was afgevallen, zou ik weer wat anders gaan proberen.


Bijna 7 jaar geleden besloot ik om te stoppen met roken. En zoals bij zoveel mensen kwam ik aan, gewoon 10 kilo
Na een tijdje vond ik toch dat die kilo’s niet bij mij hoorden. Ik had altijd gewoon alles kunnen eten en snoepen zonder ook maar iets aan te komen.
Een collega was door koolhydraatarm te eten afgevallen. Dat wilde ik ook! Recepten gezocht en er vol voor gegaan! Helaas gebeurde er niets 😔
Op mijn werk kwam toen een bedrijf langs wat (als je wilde) met jou ging kijken hoe gezond je leefde. Mijn koolhydraatarm eten was op zich goed, maar blijkbaar werkte dit niet voor mij. Weinig koolhydraten, maar veel caloriën. Ze gaven mij een schema met wat ik op een dag per eetmoment kon eten. Ook dit bleek voor mij niet te werken 😔
Daarna heb ik nog wat met shakes en poeders gedaan en toen kwam corona.
In plaats van af te vallen was ik in de tussentijd nog 11 kilo aangekomen.
Ik zat slecht in mijn vel 😔
Na wat persoonlijke en lichamelijk problemen opgelost te hebben, besloot ik vorig jaar dat het weer eens tijd werd om een poging te wagen.
Ik had van iemand op facebook gezien dat hij met PS was afgevallen en heb contact opgenomen met zijn vrouw. Zij stuurde me door naar Lianne en ik maakte een afspraak om te kijken of het wat voor mij zou zijn.
Ik had natuurlijk al eens koolhydraatarm gegeten wat niets op had geleverd, dus een beetje sceptisch was ik wel 😉

De eerste kennismaking met Lianne was leuk en gezellig! Heel fijn om een klik te hebben. Besproken wat ik had gedaan, wat ik wilde bereiken en of het wat voor mij zou zijn.
Omdat ik nog wat feestjes zou hebben en een vakantie naar Barcelona gepland had, besloten we dat ik 8 september zou beginnen met het starterspakket. Dit is een uitgebreid pakket waarbij ze een beetje kunnen uitvinden welke smaken en structuren etc bij jou passen en wat je lekker vindt.
Ik had bedacht het een maand te doen en als ik dan niets was afgevallen, zou ik weer wat anders gaan proberen.

Bij de 1e meting na mijn 0-meting bleek ik 1,3 kilo te zijn afgevallen 😳
In de weken voordat ik begon, had ik natuurlijk nog even volop genoten van de dingen die ik niet meer zou mogen eten 😋 dus eigenlijk was ik meer kwijt dan die 1,3 kilo 😄

De eerste maanden hield ik alles netjes in de app bij. Wat ik at en hoeveel koolhydraten het waren. Ik puzzelde met eten en tussendoortjes om maar niet boven die 40 koolhydraten uit te komen.
Ik “maakte” mijn eigen recepten via de app met ingrediënten zodat ik wist hoeveel koolhydraten het waren. Maar na een tijdje had ik dat niet meer nodig en zocht ik alleen recepten op.

Het ging niet altijd volgens schema 😔
Domme acties van mij waardoor ik niet kon sporten, of het Nederlandse weer waardoor ik niet kon wandelen, waren van invloed.

Ook was het niet altijd makkelijk. Als ik bijvoorbeeld boerenkoolstamppot met rookworst klaarmaakte, vond ik dat heel moeilijk omdat ik mijn aardappelen en prakkie miste.
En wat dacht je van de chocoladekruidnoten waar ik verslaafd aan ben? Of oliebollen en appelflappen met oud en nieuw. De bittergarnituur die je vrienden bestellen. Een broodje kroket.
Patat vond ik trouwens niet lekker ruiken als we voorbij een patatkraam liepen, dat scheelde 😉
Behoefte aan de Mc viel ook mee, behalve de milkshake die miste ik wel.

Maar een thuisfront wat rekening met je houdt is zo fijn! Een puber die niet zeurt om Mc en het waardeert als je het voor hem gaat halen of als je met de auto wel door de drive gaat voor hem. Een partner die probeert niet te snoepen etc omdat jij dat zo graag zou willen eten.

Maar wat bovenal helpt is een super coach die met je meedenkt, je moed inpraat als je even twijfelt of als je meting niet zo goed is, je berichtjes stuurt om te vragen hoe het gaat of gewoon even zegt dat je goed bezig bent. En iemand die 24/7 voor je klaarstaat als je vragen ofzo hebt 🥰
Natuurlijk moet ik het zelf doen, maar toch is het fijn als je gesteund wordt.

Zeker als je ermee begint en bij het afwijzen van hapjes, drankjes en etentjes te horen krijgt “Jij afvallen? Waarom?”

Vervolgens hoor ik nu sinds een paar maanden wel:
“Wat zie je er goed uit! Ben je afgevallen?”
Of “Ik herkende je bijna niet, hoeveel ben je kwijt?”
Of “Als ik je nu zie besef ik pas hoe dik je was”
De eerste keer weer een broek maat 38 kopen voelde als een overwinning! Ik moest wel, mijn broeken waren te groot 😳
Een blouse in maat M kopen ipv maat XL 🥰

Ik ben nu die 21 kilo kwijt die erbij waren gekomen en supertrots op mezelf! Het duurde langer dan ik had gedacht, maar als ik bedenk dat ik 6 jaar met teveel gewicht rond heb gelopen, heb ik het er sneller afgekregen dan dat ik erover gedaan heb om het te verzamelen 😉

Lees meer

“Gevoel van walrus naar ottertje”
“Eindelijk voor mijn gevoel het gewicht van een walrus op de ons exact teruggebracht naar mijn streefgewicht en nu voelt het als het gewicht en een lijf van een otter.
Ik voel me enorm trots, ben weer bereid mezelf te laten zien aan de wereld en loop met opgeheven hoofd.


Gewoon gezonde voeding en leefstijl. PS Food & Lifestyle (coach Lianne) heeft mij enorm laten inzien wat goed is.
Blij met alle steun en complimenten van de vrienden om me heen.
Ik voel me als een wendbaar ottertje in het water.”
Lees meer

Eind maart ging bij mij definitief de knop om .Ook ik had al meerdere diëten geprobeerd. Ik nam heel veel cola en ook redbull en merkte ik moet mijn leefstijl en eetstijl aan gaan passen .Bij twee bekenden van mij had ik gezien hoe goed hun waren afgevallen en dacht toen wauw dit wil ik ook gaan proberen. Via mijn bekende nam ik contact op met Lianne ze reageerde direct .

Ik ben op vrijdag langsgegaan en zou dit keer op zaterdag beginnen zo gemotiveerd. Het startpakket vond ik geweldig met het kookboek erbij en van alles wat proberen . Dit was goed te doen en nog lekker ook. Bij begin ging het hard eraf ik begon ook weer met wandelen en op vrijdag met de bootcamp voorheen sporten ik 5 keer in de week door mijn nieuwe heup 3 jaar geleden en kapotte knie lukte dit niet meer.En was ik ook 30 kilo zwaarder geworden . Elke week kwam ik graag bij Lianne nieuwe producten meenemen recepten doornemen en gewoon even een praatje .Lianne apte me regelmatig hoe het ging . Nu ben ik iemand die altijd alles weglacht en niet gauw mijn gevoel blootleg .Maar Lianne prikte hierdoor heen in mijn afval periode is mijn moeder overleden en ook hiermee kon ik goed praten met mijn coach. Vanaf eind juli bleef ik aardig hangen op mijn gewicht , toen ik mijn vakantie foto s van Griekenland terug zag dacht ik nou ik mag aardig trots zijn op hoe ik er nu uitziet. Ook alle complimenten van mijn omgeving waren leuk.Ik merkte dat ik tevreden was ondanks dat mijn doel meer afvallen was . Samen met Lianne besloot ik te gaan afbouwen . Powerslim vond ik echt goed vol te houden er zitten lekkere producten bij. En ik vind het fijn dat ik nog steeds mijn weeg moment hou bij Lianne .
Lees meer

Niet verwacht maar toch gelukt. Ruim 10 kilo kwijt. Dank zij powerslim. Het programma is super makkelijk te volgen en vol te houden.
De gerechten zijn makkelijk te bereiden in korte tijd en met niet te ingewikkelde producten.


En Lianne staat altijd voor je klaar.
Lees meer

Januari 2021.
Heb informatie aangevraagd over Power slim via Facebook. Kreeg meteen een reactie van Lianne ( schrok er gewoon van en nu moest ik! ) en heb een afspraak gemaakt. Ben blij dat ik deze stap hebt gezet.

Ging eerst voor 10 a 12 kilo eraf maar het ging zo goed en eigenlijk simpel. Als je je aan de regels houd gaat het makkelijk en tuurlijk even wennen en als je dan in het ritme zit en met support van Lianne komt het goed. Nu een goede 8 maanden verder 25 kilo eraf ben trots op mijzelf! Lianne bedankt.
Lees meer

Al 3 jaar telkens weer informatie vragen hoe power slim werkt en wat de kosten zijn. Telkens weer een excuus waarom er geen mogelijkheid voor was in mijn leven.
Tot die 3,5 week rond Pasen 2021 ik weer volgevreten was met 3 kg chocola. Mooie gevulde Paaseieren die ik had gekregen, omdat ik zo van chocolade houd en omdat ik jarig ben rond Pasen.

En iid ik ben verslaafd. Kan er niet afblijven. Ook de lekkernijen van Piece of Cake is foute business voor mij. Cappuchino en warme chocomel met slagroom, creme brûlee, uit eten, sushi, appeltaart en zakken snoep die zo leeg waren.
Mijn mooie motorjas kreeg ik niet meer dicht. Ik keek in de spiegel en walgde van mezelf. Ok klaar.
Afspraak gemaakt bij Lianne en knop om.
Even wennen en zoeken wat lekker is voor mij. Maar na een week of 3 zat ik er in. Routine qua eetmomenten gingen prima. Zo ook de kilo’s die er af gingen. Dan het lezen van de weegmoment lijstjes. Vooral die metabolische leeftijd voor mij was een giga doel. Van 63 naar 48 wat een kick. Daarna visceraal vet en de bmi. Heerlijk om te zien zakken. Langzaam maar zeker. Alle avondmaaltijden op facebook en iedereen wil opeens meeeten. Wow wat maak jij werk van je eten. Ehm nou het is met 15 minuten allemaal klaar.
Dan krijg je momenten die je leven op zijn kop zetten. Maar ook dan is Lianne er om je er doorheen te trekken. Echt top en je gaat weer door.
Weer mijn vroegere sport opgepakt. Lekker 3x per week flink banen zwemmen. Zelfs daar gaan ze met me mee doen. Leuke sociale momenten ook weer.
Vanaf 3 mei 2021 ben ik begonnen en nu op 15 september 2021 ben ik 3 maten kleiner. Een nieuwe super skinny jeans in maat 38 gehaald vandaag; gewoon omdat ik dat nu pas. Heerlijk trots als dan een bekende bij het zebrapad toetert en roept wat loopt daar voor slanke den.
Ik ben trots !! Nog een paar laatste kilo’s die best zwaar lijken, maar de peptalk vandaag heeft weer een boost gegeven. Ik ga weer vrolijk verder met trots worden en blijven..
Lees meer

Afvallen.. iets wat ik regelmatig deed.. soms met een groot resultaat en soms met een kleine.. maar de kilo’s zaten er ook zo weer aan.. soms dacht ik.. fuck de kilo’s je leeft maar 1x en met het verlies van beide ouders, wilde ik ook echt van het leven genieten.

Maar het volgende moment stoorden de kilo’s me echt en met 3 kids wil je wel een gezonde mama zijn. Via via kwam ik bij Lianne terecht en na het intakegesprek op woensdagavond zei ik maandag ga ik beginnen. Later dacht ik, Waarom begin je niet gelijk.. maar ik wilde nog even “genieten”. Toen ik eenmaal begonnen was met het startpakket, verasste me de inhoud op een positieve manier. Zoveel verschillende en lekkere dingen zaten er in de doos! Na het eerste weegmoment waren er 2.3 kilo’s af! Wauw in 1 week al gelijk zo’n mooi getal, het motiveerde me nog meer! En met een coach die dag en nacht voor je klaar staat en die je voor de gekste vragen lastig kan vallen, lukte me dat ook! Bijna elke week was er wel rond een kilo af en nu na 16 weken zit ik gewoon al op mijn streefgewicht. Lianne was zo blij en ik zo verbijsterd dat dit me gewoon gelukt was! Nu gaan we samen aan de slag om dit gewicht te behouden. Dat gaat vast en zeker lukken, want met de energie en het betere gevoel dat ik nu heb wil ook echt niet meer op mijn oude gewicht terecht komen!
Lees meer

Na de zoveelste mislukte afvalpoging was ik het zat. Powerslim was al een paar keer op Facebook voorbij gekomen, maar ik dacht steeds dat het niets voor mij zou zijn. Ik ben gek op alles met koolhydraten en ik kon me niet voorstellen zonder te kunnen.


Toch heb ik een afspraak gemaakt met Lianne. Tijdens de intake kwam er een hoop op me af, maar toch besloot ik het te proberen en mezelf te dwingen het een week vol te houden.
De eerste dagen waren lastig. Het gepuzzel met wat je wel en niet mag, niet alles uit het startpakket lekker vinden en de zin in al die heerlijke koolhydraten. Een paar keer stond ik op het punt van opgeven.
Toen begon ik de dingen te ontdekken die ik lekker vond en begon ik er toch in te geloven.
Een week later ging ik weer bij Lianne langs en was ik goed afgevallen. Dit motiveerde mij om door te gaan. En daarna werd het makkelijker en makkelijker. Ik at de producten die ik lekker vond, had weinig momenten dat ik echt honger had, viel af en mijn humeur werd beter.
Natuurlijk heb ik af en toe moeilijke momenten gehad. Er waren soms verleidingen, maar de echte honger en vreetbuien die ik had, zijn uitgebleven.
Als ik een week niet goed afgevallen was, keek Lianne samen met mij, naar waar het mis ging en wat we konden aanpassen. Zo ging het toch steeds weer de goede kant op. Als ik vragen had kon ik Lianne altijd appen en kreeg ik advies van haar. Dat was heel fijn.
Inmiddels heb ik mijn streefgewicht bereikt. Ik voel me goed en heb meer energie voor mijn kinderen. Ondertussen heb ik ook veel over voeding geleerd en ben ik veel bewuster gaan kijken naar wat ik in huis haal. Daarom heb ik er vertrouwen in dat het me gaat lukken om op gewicht te blijven.
Lees meer

Een paar jaar geleden ben ik gaan samenwonen met mijn grote liefde. Ik zat lekker in mijn vel en genoot volop van het samenzijn. Leuke dingen doen, eten, drinken, luieren gewoon alles lekker laten gaan.
Totdat ik op en punt beland was waar ik nog wel lekker in mij vel zat maar mijn vel een behoorlijk stuk te krap leek te zijn geworden. Alles zat me te strak, ik voelde me overal dik in en ik werd er sago van.

Dat was het punt dat ik dacht zo nu mag het wel weer even een tandje minder. Het lastige vond ik dat ik altijd dacht dat ik best wel aardig oké at, en ik was dan ook altijd nogal verbaast als ik weer was aangekomen. Dat was de reden dat ik dit keer de hulp van Lianne heb gezocht. Wat ik zo fijn vond is, naast het feit dat de kilo’s er in een rap tempo af waren (-6,5 kg) ik ook van haar leerde waar ik op moet letten. Wat zijn nu precies de bronnen die ik beter kan vermijden en wat mag ik gerust wel pakken. Hoe houd je de balans. Ik ben heel goed ondersteund en nog steeds kom ik iedere 2 a 3 weken wegen. Vind het altijd prettig om zo toch een vinger aan de pols te houden zodat we op tijd kunnen bijsturen wanneer me velletje toch weer een beetje strakker gaat zitten ?

Lees meer

Via een advertentie van facebook ben ik bij Lianne terecht gekomen. Ik had zelf al meerdere pogingen gedaan om wat gewicht kwijt te raken maar elke keer hield ik het niet heel lang vol.

Door deze advertentie dacht ik: ik trek de stoute schoenen aan en door de begeleiding zou het misschien  wel kunnen lukken om wat gewicht te verliezen. Ik werd enthousiast ontvangen en al snel kwamen we erachter dat ik te weinig eetmomenten voor me zelf inlaste. Door nu 6 eetmomenten ging het afvallen makkelijker en maak ik nu ook gezondere keuzes.
Het powerslim programma is goed vol te houden en mijn man en kinderen stimuleerde mij ook (zoals mijn oudste zoon van 9 zei) in mijn voedselproject.
Tuurlijk waren er wel eens moeilijke momenten of dat het afvallen wat langzamer ging, maar dan stond Lianne altijd voor me klaar en stimuleerde mijn man me goed. In de zomer vakantie besloot ik door te gaan met het powerslim programma en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ik had al mijn lekkere producten mee op vakantie genomen en zo was het voor mij ook vakantie.
Nu na 5 maanden heb ik mijn doel meer dan bereikt en ben nu 17,4 kilo verloren en gaan we langzaam de koolhydraten opbouwen. Ik heb vooral geleerd dat ik gezondere andere keuzes moet maken .
Ik ben ontzettend trots op mezelf. De opmerkingen van iedereen van: zo ben je zo afgevallen en wat zie je er goed uit, motiveerde mij extra.
Lees meer

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is P1050414-768x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is P1050449-1-768x1024.jpg

En nu gaat de knop echt om

Juni 2019 was ik het helemaal zat. Bewegen werd alleen maar lastiger, terwijl de kinderen juist steeds meer om beweging van mij vroegen. Alle pogingen om met iets sportiefs te starten liepen op niets uit, omdat onder andere mijn knieen aangaven dat mijn gewicht gewoon te hoog was om iets te kunnen ondernemen.

Dus tijd voor actie. Ik had bij anderen gezien welke resultaten er met behulp van Lianne met Powerslim waren behaald dus besloot het via die route te gaan proberen. En wonder boven wonder ging dit allemaal heel voorspoedig. Het was makkelijk vol te houden en met de goede recepten uit het boekje was het helemaal geen straf om anders te eten, want de recepten zijn heerlijk. Een half jaar verder was het gelukt, mijn doel was bereikt, 16 kilo lichter en een stuk fitter. Het sporten gaat nu een stuk makkelijker en ook het bewegen gaat veel beter. Maar nu komt het moeilijkste, op gewicht blijven. Gelukkig is hiervoor nog de jaar begeleiding waardoor ik een stok achter de deur heb om dit ook te doen. En ik heb ook al mijn te grote kleding weg gedaan, dus nooit meer terug naar dat overgewicht.
Lees meer

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is P1050388-768x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is P1050442-768x1024.jpg

In April 2019 ben ik gestart met PowerSlim, dit is voor mij echt de juiste keuze geweest.


Net als vele andere had ik al van alles geprobeerd, ik raakte wel kilo’s kwijt maar zodra ik weer “normaal” ging eten kwamen de kilo’s er weer net zo snel aan!
Na het eerste kennismakingsgesprek bij met mijn PowerSlim coach Lianne Borsje direct gestart en na wat vallen en opstaan heb ik mijn doel bereikt.
Ik heb nu geleerd dat koolhydraatarm eten ook heel lekker kan zijn, ik voel me veel fitter en ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen.
Voor mij is bewegen ook heel belangrijk om op gewicht te blijven , ik maak daarom ook gemiddeld 3x per week een stevige wandeling.
Inmiddels geef ik mezelf wel wat meer ruimte met eten maar wanneer ik de behoefte heb aan iets om te snaaien pak ik toch steeds weer de producten van PowerSlim.
Door het Powerslim programma heb ik geleerd om gezondere keuzes te maken en kan ik ook eens wat makkelijker nee zeggen.
Lees meer

In het voorjaar van 2019 was ik het zat. Ik stond in het kleedhokje een overhemd te passen XL als maat en het was te klein, dus zou ik over moeten naar XXL. Dat nooit dacht ik bij mezelf en ik moest dus het roer om gaan gooien.


Via een collega die immers ook goed was afgevallen via Powerslim kwam ik in contact met Lianne, mijn Powerslim coach.
Een week voor Pasen begon ik met een proefpakket voor een week.  Ik was enthousiast over de variatie van het eten en toen ik ook nog eens 4 kg was afgevallen was de motivatie daar. Daarnaast ging ik veel sporten en bewegen en de weken erna vlogen de kilo’s er af. Uiteindelijk ben ik 17 kg afgevallen in 14 weken.
Het meest handige van Powerslim zijn de week menu’s daarbij leer je eigenlijk wat koolhydraat arm eten is en kun je bewuste keuzes maken in je dieet. Zelfs nu ik geen week menu’s uit het boek meer gebruik maar deze zelf samenstel ben ik onbewust toch meer met gezond eten bezig dan voorheen.
Ook is het fijn dat ik nog een jaar begeleiding krijgt van mijn coach Lianne om in balans te blijven.

Lianne en Powerslim bedankt, ik ben supertrots op mezelf en voel me top!

Lees meer

     

Eind december 2017 was ik het helemaal zat. Al jaren was ik veel, maar dan ook echt veel te zwaar. Ik had zoals zovelen al van alles geprobeerd, maar steeds kwam het verloren gewicht er weer bij en gaf ik de strijd op.

Door mijn buurvrouw die heel tevreden was over Lianne en Powerslim ben ik op het Powerslim-pad gekomen. Ik besloot dat ik ervoor wilde gaan en maakte een afspraak voor een intake met Lianne. We hadden een heel fijn gesprek en met een proefpakket ging ik de deur uit. Begin januari 2018 begon ik. Uiteraard vond ik niet alle producten lekker, maar er was genoeg dat ik heerlijk vond. Ook de recepten uit het kookboek vond ik erg leuk om te maken en lekker om te eten. Het afvallen ging als een trein en het fijnste was dat ik geen honger had en dat ik zoveel meer energie heb nu. In het weekend kun je een lekker chipje eten en ook het Powerslim brood is heel erg lekker. De wekelijkse begeleiding van Lianne heb ik als heel prettig en steunend ervaren. Wanneer ik een vraag had, kon ik haar altijd appen en dat is echt heel fijn. Ik ben heel erg blij dat Lianne en Powerslim op mijn pad zijn gekomen!
Lees meer

     

Vorig jaar 24 jan. heb ik de stap genomen om aan Powerslim te gaan beginnen! Na al verschillende diëten geprobeerd te hebben was dit het laatste wat ik zou proberen want niks werkte, nou ja in het begin wel maar kwam het dubbele weer aan als ik stopte!

Via Facebook kwam ik bij Lianne terecht en kon gelijk dezelfde week komen voor een intake. Allemachtig wat kwam er veel info op me af maar besloot toch een poging te wagen. Na een uur ging ik met een doos vol producten naar huis en ben de volgende dag gelijk begonnen! De eerste week was een weekmenu. Het voordeel was daaraan dat je van alles kon proeven, natuurlijk vond ik niet alles lekker maar heb aangekruist wat ik wel lekker vond! Samen met Lianne kwam ik zo de eerste weken door en ik viel goed af, ik was zo blij als een klein kind! Zou dit het dan toch zijn…. ik kan volmondig JA zeggen! De maanden van afvallen vlogen voorbij en was binnen no time 10 kilo kwijt en wat voelde ik me goed. Ik had een klein struikelblokje in de vakantie maar heb daarna toch de draad weer opgepakt!! Ik paste ineens in maatje 42…… ik was zelfs echt trots op mezelf, en m’n omgeving zag ook dat ik aan het veranderen was!! Ik voel me echt super goed en het is ook zeker goed vol te houden met de lekkere produkten…. vooral de repen vondt ik heerlijk. Ik zit nu in de laatste fase van powerslim en ga nu nog maar 1x in de maand naar Lianne…… ik zal haar support best gaan missen maar weet dat ik haar altijd mag blijven appen! Dankzij Powerslim voel ik me sinds jaren een Powervrouw!! Ik ga er nu ook bij sporten om in balans te blijven dus ik heb zeker hoop voor de toekomst dat ik mezelf zo blijf voelen. Ik ben er nog niet maar ik kom er wel! Lianne super bedankt voor je geduld en support!
Lees meer

     

Mijn naam is Marianne en ben 62 jaar. Ik speelde al lange tijd met het voorneem om enkele kilo’s aan gewicht kwijt te raken. Elke poging lukte, maar evenzo snel waren dezelfde kilo’s er weer aangekomen.


Via een collega kwam ik in contact met SlimPower. In september 2018 ben ik de eetwijzen en producten van SlimPower gaan volgen, dit met als doel 10 kilo’s af te vallen. Dat betekende in de praktijk van 77,2 naar 67 kg. In het begin was het best wel even wennen en soms had ik het er ook wel moeilijk mee. Maar doordat ik al snel kilo’s aan gewicht verloor en de wekelijkse gang naar mijn coach als een stok achter de deur diende, hield ik vol en met succes. Nu ruim 4 maanden later, weeg ik 64 kg en heb mijn doel meer dan bereikt. Ik voel me goed en ben trots op mezelf.
De vraag is nu: houd ik het vol? Ik ben ervan overtuigd. De afgelopen maanden hebben me geleerd op een verantwoorde wijze te eten en dat met smaak. Het gaat me dus zeker lukken.
Lees meer

     

Mijn ervaring met powerslim dieet is in 2 woorden te beschrijven, een uitkomst. Ik heb door de producten van powerslim en de juiste begeleiding in een aanzienlijke korte periode mijn streef gewicht weer kunnen bereiken.

De producten van powerslim bestaat uit een ruim assortiment producten, en voor ieder wat wils. De producten die ik heb gebruikt heb ik nooit met tegenzin gegeten of gedronken. Met een goede wil, doorzettingsvermogen en de juiste begeleiding is het met de producten van powerslim absoluut mogelijk om in korte tijd je streefgewicht te bereiken. Ik ben erg tevreden over mijn resultaat, en zal zeker andere aanraden deze vorm van afvallen aan te gaan.
Lees meer

     

Mijn naam is Jan van Vliet, ben 64 jaar oud en kamp al enkele jaren met overgewicht. Geen enkele lijnpoging die ik ondernam slaagde. Mijn schoondochter was ook te zwaar, maar dankzij Powerslim is zij afgevallen.

Op 3 maart heb ik een afspraak met Lianne en vertelde haar dat ik wilde afvallen. Na een duidelijke uitleg besloot ik om te starten en wel op 1 april (geen grap). Ik was en ben nu nog steeds super gemotiveerd. Het stimuleert je als je wekelijks gewicht kwijt raak. Je moet wel streng zijn voor jezelf.
Uiteindelijk ben ik ongeveer 24 kilo aan gewicht kwijt geraakt en voel me super. Laatst kocht ik een zak zand van 20 kilo, is een heel gewicht. Toen dacht ik zo dat hoef ik mooi niet meer mee te sjouwen. Lianne is soms streng maar zij heeft mij wel gemotiveerd. Het is trouwens nu ook weer leuk om kleding te kopen. Als ik merk dat ik ben aangekomen ga ik op de rem en ik ga dan een fase terug met Powerslim producten.
Lees meer

     

Sinds ik begonnen ben met Powerslim heb ik weer energie, ik voel mij gezond en vooral fit! Na het stoppen met roken en het rouwproces na het overlijden van mijn moeder ben ik ruim 15 kg aangekomen.

Ik merkte dat ik steeds zwaarder en dikker werd, maar het zat mij niet echt in de weg. ik was gestopt met roken en ik had veel verdriet dus ik mocht eten.! Dus ik had een goede excuus. Tot dat ik in zomer 2017 geconfronteerd werd met ene foto waar ik als ‘big-mama’ stond. Ik was 84,5 kg en de grens was bereikt. Vanaf juni 2017 tot december 2017 ben ik op eigen kracht maar 2 kg afgevallen en dat was heel frustrerend. Ik was zogenaamd gezond aan het eten en heel veel aan het sporten. In deze periode ben ik een advertentie van mijn coach tegengekomen, ik ben geluk gaan lezen wat Powerslim is en wat de ervaringen zijn. Ik heb gelijk dezelfde dag contact opgenomen met mijn coach en week later ben ik gestart met het starterspakket. Nu 10 maanden later ben ik 18 kg kwijt en zit zelfs onder mijn streefgewicht. Dit had mij nooit gelukt zonder Powerslim en de goede begeleiding van mijn lieve coach Lianne en natuurlijk overheerlijke producten van Powerslim. Ik neem zeker geen afscheid van mijn coach want ik vind de producten heerlijk!
Dank je wel Lianne voor je steun, goede begeleiding en je toegankelijkheid!
Lees meer

Afgelopen jaren groeide de kilo’s er langzaam aan. We houden van gezelligheid; feestjes, BBQ en etentjes met vrienden en familie icm een drukke baan en sociaal leven met 3 opgroeiende kinderen zijn de verleidingen groot.

Al een aantal jaar hikte ik er tegen aan en ik wist gewoon even niet zo goed hoe het ‘moest’. Via een kennis had ik goede ervaringen gehoord over Powerslim. De combinatie van eiwitrijk, koolhydraatarm en het receptenboek heb ik veel aan gehad. Ik heb weer handvatten voor het bereiden van een verantwoorde maaltijd. De ruime keuze van producten van Powerslim helpt daar zeker bij. Daarbij heb ik minimaal 3x per week gesport om de verbranding te activeren. In 4 maanden ben ik ruim 12 kg afgevallen! Door het wekelijkse weegmoment monitor je niet alleen je gewicht, maar ook het aantal kg vet, je vetpercentage, vochtbalans en spiermassa, waardoor je ook weet dat je beter in balans bent. Ik voel me energiek en ben er superblij mee! Dank voor de begeleiding Lianne!
Lees meer

   

Al zolang als ik mij kan herinneren ben ik aan de zware kant geweest. Ik maakte mezelf wijs dat dit was wie ik was en ik daar niks aan kon doen. Toch zat ik hierdoor nooit lekker in mijn vel. Ik was continu onzeker en voelde mijzelf niet fit. Tuurlijk probeerde ik hier meerdere malen iets aan te doen, maar iedere keer weer zonder succes. Vaak eindigde ik met een kilo’s extra erbij.

Ik las over powerslim en de wekelijkse begeleiding van een coach. Dit zou weleens iets voor mij kunnen zijn dacht ik. Dus ik maakte een afspraak met Lianne, het eerste weegmoment was alles behalve een feestje. Het was een enorme confrontatie dat ik het zover had laten komen. Samen met Lianne heb ik het plan doorgesproken en ben ik hier voor de volle 100% voor gegaan. Vanaf dat moment was iedere week een ieder weegmoment een feestje. Het wekelijkse contact, de begeleiding en het wekelijkse resultaat zorgde dat ik het vol kon houden. Mijn doel was fitter worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Fitter worden merkte ik met de week. Ik handbal op redelijk niveau en merkte dat ik meer conditie kreeg met de week. Ik vond rennen en conditie training ook steeds leuker worden. Als doel wilde ik meedoen aan een hardloopwedstrijd, 5 KM was eerst de planning maar dit ging vrij makkelijk. Dan maar met de 10KM, iets wat ik hiervoor nooit had gekund. Zo gezegd, zo gedaan. Dat voelde als een echte overwinning. Ook het zelfvertrouwen groeide met de week, ik zit weer lekker in mijn vel en kan alle kleding weer dragen! Nu in het na-traject heb ik ook nog veel steun aan Lianne, het maandelijkse contact zorgt ervoor dat ik mijn vragen en problemen kan bespreken. Soms heb ik nog een mindere dag, maar ik weet doormiddel van balansdagen toch steeds op gewicht te blijven.
Lees meer

   

Via een kennis had ik over Powerslim gehoord, en zag het regelmatig voorbij komen op Facebook met positieve reacties…. Daardoor werd ik zelf ook nieuwsgierig en had toen gelijk een afspraak gemaakt voor meer informatie bij Lianne.

Een uurtje later stond ik met een startpakket buiten en begon ik aan mijn strijd tegen de kilo’s. Ik vond het super goed te doen en de begeleiding is top. De kilo’s gingen er keurig af, en ben zelfs tussendoor op vakantie geweest…. Het is echt niet moeilijk, en ik vind dat iedereen het kan….. Het is het beste wat ik ooit gedaan heb……
Lees meer

     

Ik had al een keer Powerslim gedaan, en dat was me goed bevallen. Alleen ging het mis in fase 3; mijn oorspronkelijke coach was gestopt, en met de nieuwe coach had ik niet echt een klik. Toen ik een afspraak moest afzeggen, heb ik het maar zo gelaten, en geen nieuwe afspraken meer gemaakt… En helaas zaten de kwijtgeraakte kilo’s er voor de helft al gauw weer aan.

  Zo zonde! Dus besloot ik om dan nog een keer via Powerslim op gewicht te komen, en het daarna wel vol te houden in de stabilisatiefase. Gelukkig was de begeleiding van Lianne een stuk beter. Ze houdt je gewoon goed in de gaten en laat je er niet mee wegkomen als je even niet zo gemotiveerd bent. Dat is precies wat ik nodig heb. Want het blijft moeilijk om altijd gezonde en goede keuzes te maken als het om eten en drinken gaat. Althans, in mijn geval wel. Hoewel de Powerslim producten lekker zijn, en er genoeg keus is, en het dieet daardoor goed te volgen is! Ik ben intussen de overtollige kilo’s weer kwijt, en ga nu wél voor een jaar stabiliseren! Met de steun van Lianne gaat dat zeker lukken.
Lees meer

     

Via Social Media kwam ik regelmatig positieve berichtjes tegen van mensen die met PowerSlim af waren gevallen. Omdat ik heel mijn leven met mijn (over)gewicht worstel, was ik geïnteresseerd in de werkwijze van Powerslim. Na veel googlen over koolhydraatarm eten werd ik enthousiast en heb begin juli 2017 contact gezocht met Lianne.

 Zij reageerde direct en ik kon snel voor een intake komen. De eerste weging was schrikken. Mijn BMI en metabolische leeftijd waren schrikbarend hoog. Hierdoor raakte ik nog meer gemotiveerd om mijn levensstijl aan te passen. Vol goede moed ben ik gestart en de eerste week ging van een leien dakje. Ik hoefde alleen het menu te volgen. Ook het eerste resultaat was hoopgevend. Daarna heb ik mijn levensstijl drastisch aangepast. De 6 eetmomenten ofwel om de 2,5 uur eten, MET lekkere/makkelijke tussendoortjes werken voor mij. Geen moment ben ik in de verleiding gekomen om producten die in de eerste fase ongeoorloofd zijn, te nemen. Zelfs op vakantie in Amerika, tijdens lunches, dinertjes of feestjes had/heb ik hier geen trek in. Het afvallen verliep goed, zodat ik mijn streefgewicht nog met 5 kg naar beneden heb bijgesteld. Inmiddels eet ik ruim een half jaar koolhydraatarm en ben 30 kg lichter. Ik voel me heerlijk. Mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan en ik kan eindelijk kleding kopen die ik echt leuk vindt.
Lees meer

     

Na een fantastische vakantie op Mallorca met mijn gezin vond ik het tijd om de knop om te zetten. Ik ben een echte levensgenieter, maar besefte dat het allemaal best met wat meer mate mocht. In de loop der jaren diverse diëten geprobeerd, maar altijd een half resultaat.

Langzamerhand kwam er toch elk jaar een kilootje bij. Ik zocht naar een dieet met begeleiding en zo kwam ik bij studio Lianne terecht. Lianne heeft mij kennis laten maken met de diversiteit van powerslim producten. Ik was eigenlijk meteen erg enthousiast. De producten smaken allemaal erg lekker en de variatie in de weekmenu’s zorgde ervoor dat ik gemotiveerd bleef. Het wekelijkse weegmoment is uiteraard een enorme stok achter de deur. Dit alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat ik 12 kilo ben afgevallen. Ik voel me fit, energiek en ben super trots op mezelf!
Bedankt Lianne voor de begeleiding tot nu toe!
Lees meer

Door het stoppen met roken was ik 20 kilo aangekomen. Die zaten me erg in de weg. Had het daardoor nog steeds benauwd, en ik herkende mezelf niet meer in de spiegel. Afschuwelijk vond ik het, overgewicht maakte me lelijk.

Een kennis adviseerde me Powerslim ze was er zelf in vrij korte tijd 10 kilo mee afgevallen. Ik wilde al een tijd van mijn ongezonde overgewicht af. En besloot het te proberen. In 4 maanden tijd 20 kilo afvallen zonder te sporten. Dat is mij gelukt dankzij Powerslim. De knop moest om geen koolhydraten meer, en 4 maanden geen alcohol. Maar wat is nou 4 maanden op een mensen leven. 4 kleding maten minder en inmiddels 23 kilo lichter. Ik voel me als herboren! Ik kan weer zonder moeite een trap beklimmen, en kan weer leuke kleding aan. Door 3x per dag een lekker tussendoortje kon ik het zonder al te veel moeite vol houden. Ik kan dit dieet aanbevelen. Het is alleen jammer dat het een vrij duur dieet is. Door dat je veel powerslim producten nodig hebt.
(De foto is een oude jas, waar ze nu samen met haar zoon inpast… wat een topper…)
Lees meer

Mijn naam is Mariëlle, woon in Honselersdijk en ik ben vanaf februari bezig met Powerslim. Er moesten wat kilo’s af, en dat is goed gelukt bij Lianne, totaal al twintig!

In plaats van drie keer per dag eten, heb ik nu zes eetmomenten per dag, dus het is heel goed vol te houden. Elke week op de weegschaal en de kostbare producten zijn een stok achter de deur.
Ik voel me er goed bij!
Lees meer

     

En nu ben ik alweer 1 jaar verder…….1 jaar verder en nog steeds op gewicht. Ik mag best wel zeggen dat ik enorm trots ben op mijzelf. Nooit heb ik een dieet vol kunnen houden en kwam ik weer alle kilo’s aan die ik was afgevallen en nu….

nu ben ik nog steeds alle kilo’s kwijt. Ik ben zo gelukkig met mijn nieuwe ik! Ik kan gewoon weer een winkel in lopen en naar de kleinere maten lopen en dat zit dan gewoon goed. Het wordt weer lekker weer en nu trek ik graag een leuk jurkje aan zonder mij te schamen. Ik voel mij gewoon weer super goed in mijn nieuwe lichaam.
Natuurlijk let ik nog steeds op mijn voeding al moet ik zeggen dat er ook dagen zijn dat ik er minder goed op let. Dan weet ik de dag erna weer wat ik ervoor moet doen en zo blijf ik stabiel. Ik eet nu weer gewoon normaal alleen hou ik mij nog wel aan 6 eet momenten per dag en probeer ik mijn tussendoortjes zo verantwoord mogelijk te houden. Ik kan echt iedereen adviseren om PowerSlim te gaan volgen. Het is goed vol te houden en zie aan mij het resultaat. Nogmaals wil ik Lianne onwijs bedanken voor haar steun.
Lees meer

     

Eind december kwam ik bij Lianne terecht, ik wilde dolgraag wat kilootjes afvallen en had om mij heen al wat goede resultaten van Powerslim gezien en gehoord. Na de zwangerschap van mijn oudste was ik ruim 20 kilo aangekomen en in het jaar erna werd ik ziek en kreeg ik medicijnen waar ik van aan kwam. Gelukkig ging het met mij in de loop van de jaren beter en kreeg ik andere medicijnen en deed ik wel een poging om af te vallen maar de kilo’s bleven jammer genoeg. Ik had mij voorgenomen om 20 kilo af te vallen en na het intake kreeg ik een starters pakket mee en kon ik beginnen.

In het begin had ik het info boekje nog wel eens nodig en het kookboek maar op een gegeven moment wist ik het zelf wel, of ik stuurde Lianne even een berichtje als ik wat wilde weten. Met het avond eten konden de kinderen gewoon mee eten dus dat was geen probleem. Het afvallen ging mij best makkelijk, en toen ik eenmaal 20 kilo eraf had ging ik door tot 30. Nu ben ik bijna in fase 3 en ruim 40 kilo afgevallen! En daar ben ik super trots op! En eerlijk het is me alles mee gevallen. Ik heb geen honger gehad en heb nu geleerd dat ik op bepaalde tijden iets moet eten wat ik voorheen nooit deed. Ik heb alleen zwarte koffie moeten leren drinken maar met een zoetje was het best te doen. Ik ben niet echt iemand van het sporten maar ik wandelde altijd al wel veel en dat doe ik nog steeds. Ik voel me nu veel beter, zit lekkerder in mijn vel en wat ook wel leuk is soms herkennen ze me niet en moeten ze nog een keer kijken of ik het wel ben. Ik heb geen spijt dat ik aan powerslim begonnen ben! En Lianne tot zover alvast bedankt voor de suport!
Lees meer

   

Vandaag voor het laatst naar Lianne van power slim geweest. Ben 12 kilo afgevallen. Was super ging élke week met plezier naar haar toe .Goeie begeleiding. Het eten was ook super lekker. Ik had nooit honger.Lianne je bent een kanjer in je vak .en voor de mensen die graag wat kilootjes af willen vallen .Ga naar Lianne van power slim.

   

Mijn naam is René Olislagers en ik woon in Honselersdijk. Hier woon ik nu al weer bijna 20 jaar. Ik ben opgegroeid in Hellevoetsluis, waar ik de lagere school en de middelbare school heb doorlopen. Na de middelbare school ben ik gaan studeren in Rotterdam. In Rotterdam heb ik 5 jaar van het studentenleven mogen genieten. Op het moment dat ik dit schrijf ben ik 45 jaar en met een lengte van 1,81 m weeg ik nu 86 kilo. Een gezond gewicht zouden de artsen zeggen. Dit is niet altijd zo geweest.

Jarenlang ben ik veel te zwaar geweest, met als hoogte punt een gewicht van 116 kg. Mijn overgewicht begon denk ik al op jonge leeftijd. In de pubertijd, zo rond mijn 14e jaar, had ik makkelijk toegang tot (grote) hoeveelheden slecht en lekker voedsel. Je kent dat wel: snoep, chips, frisdrank, patat, enfin, alle lekkere dingen zeg maar. Sporten deed ik ook al veel, badminton, voetbal, basketbal, honkbal, jiu jitsu. Ik zat dus niet stil. Als we in die tijd ergens naar toe wilde, dan moesten we meestal met de fiets. Dus een avondje stappen betekende toch al gauw zoals 12 km fietsen. En toch begon ik te groeien, ik was niet slank. Niet alleen kwam ik de noodzakelijke kilo’s aan, maar ook de niet noodzakelijke kilo’s. Tijdens mijn studententijd werd dit natuurlijk alleen maar erger. Een student feest en drinkt er op los en is per definitie lui, althans, een groot gedeelte van de studenten. Laten we niet iedereen over 1 kam scheren. Maar ik behoorde wel tot het prototype student. Veel drank en slecht eten en weinig sport. Je kunt je wel voorstellen dat de kilo’s eraan vlogen. Voor lijnen was geen tijd en dat deden trouwens alleen vrouwen. Mannen dronken bier en aten pizza of shoarma. Omdat je jong was kon je het allemaal wel hebben dacht je. Ik was veel te zwaar, ik had er alleen geen last van. Mijn lichaam had zich prima aangepast om het gewicht te dragen. Gewrichten protesteerde niet en conditioneel had ik ook niks te klagen. Een lichter referentiekader had ik toch niet, dus wie deed me wat in die tijd. Na de studie word je natuurlijk wat serieuzer en dan gaat het toch wel aan je knagen dat je al die overtollige kilo’s met je mee moet zeulen. Maar nog steeds geen lichamelijke klachten en veters strikken kon je ook vermijden door instappers te kopen. En dan komen de kindjes. Leuk spelen als ze wat ouder worden gaat prima, maar niet zo makkelijk als vroeger. Dan komt er toch het besef dat je er wat aan moet doen. Aan die kilo’s  te veel. En dan begint de zoektocht naar het wondermiddel. Het wondermiddel dat mijn overtollige kilo’s moet laten verdampen, het liefst als sneeuw voor de zon. Wat heb ik allemaal wel niet geprobeerd zeg, de ab-crunch. Je weet wel, die van de amazing discoveries; slechts 5 minuten per dag en je hebt binnen de kortste keren een sixpack. Je gebruikt hem 3 of 4 keer en uit pure frustratie koop je maar een sixpack en je ab-crunch staat binnen no-time op marktplaats voor een volgende dromer. Toen kwam meneer Montignac met een wonder dieet. Iedereen verslaafd aan de Montignac, de boeken waren niet aan te slepen. Ook geen succes op korte termijn. Sonja, Dr. Frank, South Beach, enz, enz. Allemaal hebben ze een wonderdieet, maar niks werkt op korte termijn. Toen kwam het Cambridge dieet op mijn pad. Lekker makkelijk, 3x per dag een shake, sporten niet vereist en je kon lekker afvallen. Even door de zure appel heen bijten, maar succes gegarandeerd. Ook hier weer een teleurstelling. Toegegeven, de kilo’s vlogen eraf. Binnen 4 maanden was ik 30 kilo kwijt ! Mensen vroegen aan mij of ik ziek was, want dit kon niet gezond zijn. Lijkbleek zag ik eruit, maar wel lekker slank. 81 kg woog ik. Maar dan. Kon toch niet de rest van mijn leven shakes en reepjes blijven eten. Je moet weer normaal gaan eten. En dat is dus een van de grote problemen bij een crash dieet ! Wat ga ik nu eten ? Wat is normaal. Je lichaam is gewend geraakt aan weinig calorieën, je spieren zijn op en je vochthuishouding ontregeld. Dus als je weer een boterham neemt, denkt je lichaam, zo die ga ik even bewaren voor later, voor slechtere tijden. Dus alles wat je eet wordt opgeslagen waardoor je binnen no-time weer aankomt. Het zogenaamde jojo-effect. Begeleiding is cruciaal na zo’n dieet. En dat ontbreekt er nog weleens aan. Kortom, 4 maanden vasten voor niks, want binnen 4 maanden zit je weer op je oude gewicht. En dan begint het frustrerend te worden. Een tijdje heb ik mij er toen niet actief mee bezig gehouden. Ik mocht alles weer eten van de dokter laten we maar zeggen. En dat was me ook aan te zien. De weegschaal bevestigde dat ook nog eens. Wat is nu het geheim ? Bestaat er een wondermiddel ? Het knaagt toch aan je. Maar ja je laat het maar gaan met de gedachte; als het uit de hand loopt kunnen we altijd nog gaan crashen, dan zijn we weer een tijdje op gewicht en dan proberen we dit zo lang mogelijk zo te houden. Maar waar ik geen rekening mee gehouden had waren lichamelijke klachten. Met een gewicht van 111 kg (en nog steeds 1,81 m lang) begon ik toch wel last te krijgen bij het opstaan. Mijn knieën begonnen te protesteren en dat is balen. Dus nu moest er actie ondernomen worden. Via-via ben ik toen in contact gekomen met Lianne Borsjé van Power Slim. Ik had hier een aantal succesverhalen over gehoord en aangemoedigd door mijn vrouw heb ik op 29 december 2016 een intakegesprek gehad. Het is wel even wennen om als man een nagelstudio binnen te stappen, maar gelukkig zag ik een grote kast met allemaal doosjes Power Slim producten, dus was ik gerustgesteld. Na een grondige uitleg van Lianne heb ik al snel besloten om te starten met het Power Slim programma. In het begin krijg je veel info en weet je niet wat wel en niet mag. Alle fases, de eetmomenten (6 per dag, daags lekker), hoeveelheden gecombineerd met wat wel en wat niet. Maar gaandeweg wordt t steeds duidelijker. En je mag meer dan je denkt. De handige weekmenu’s zijn in het begin erg makkelijk om in te komen. Compleet met boodschappenlijst met normale producten die je normaal bij de super in het dorp kunt halen. Werkt prima en je weet wat je mag eten. Ook handig is het starterspakket, hierin vind je de meeste producten zodat je kunt proberen wat je wel en niet lekker vindt. En niet alles is lekker, want smaken verschillen nu eenmaal. Ook mooi is dat je gewogen wordt. Uiteraard zou je denken, maar dit wegen is toch anders. Je gewicht kun je thuis ook meten met een standaard weegschaal, maar je gewicht bestaat uit meerdere elementen, zoals: vocht, vet, spieren en botten. Al deze zaken worden bijgehouden met moderne meetapparatuur. Hierdoor krijg je inzicht in het verloop van je afvaltraject. Inmiddels ben ik 25 kg afgevallen op een gezonde manier. Dat wil zeggen, niet met een crashdieet, maar op een verantwoorde wijze met gevarieerd eten. Ook ben ik meer gaan sporten. Want alleen diëten werkt gewoonweg niet. Wat ze je ook vertellen, het komt steeds op hetzelfde neer: Neem je meer calorieën tot je dan dat je verbrandt, dan word je zwaarder. En andersom geldt het natuurlijk ook: Neem je minder calorieën tot je dan dat je  verbrandt, dan wordt je lichter. Een ander alternatief is er gewoonweg niet. Veel mensen die willen afvallen (waaronder ikzelf) zijn goed met smoesjes en redenen verzinnen om niet aan een dieet te (willen) beginnen. Je kent ze wel, slechte spijsvertering, heeft geen zin, volgende week is het Pasen, vakantie, enfin er is altijd wel wat en het komt nooit uit. Daarom moet de knop om. Afvallen is ook een mentale kwestie en je moet in je hoofd klaar zijn om af te willen vallen. Lianne kan je daarbij helpen. Zij heeft de middelen en de producten om je te motiveren om af te vallen en om op gewicht te blijven. Je levensstijl zal moeten veranderen en je zult het vol moeten kunnen houden. Het programma is gebaseerd op eiwitten inname en verminderde koolhydraten inname. Ik heb het programma als positief ervaren en bij mij heeft het gewerkt. Het is niet goedkoop, maar een diëtiste is ook niet gratis en dan heb je nog geen producten. Het is zeker niet zaligmakend geweest voor mij, maar iedereen ervaart het proces naar een gezonder leven op zijn of haar eigen manier. Lianne was de stok achter de deur als ik weer eens buiten het Power Slim boekje ging, maar ik kan het iedereen aanraden die wel klaar is met alle wondermiddeltjes en nu eens echt wat wil veranderen.

Lianne, bedankt voor je toewijding en support.

Lees meer

   

Met de jaren kwamen er steeds meer kilo’s bij en het lukte mij maar niet goed om af te vallen, het lukte wel maar dit ging zo langzaam dat ik het na een paar weken weer voor gezien hield. Ik kreeg nu ook lichamelijke klachten en wilde er toch nu echt wat aan gaan doen.

Bij mijn zus en nichtje had ik goede resultaten gezien door middel van Powerslim. Toen heb ik zelf ook een afspraak gemaakt bij Lianne voor advies. Ik begon met het startpakket, ik was best wel bang dat het dit keer ook niet ging lukken want ik ben een enorme broodeter, maar de producten zijn allemaal even lekker en ik heb totaal geen hongergevoel gehad. Ben begin februari begonnen met Powerslim en na drie maanden was er al 13 kilo af en had ik mijn streefgewicht behaald. Je ziet al heel snel resultaat en hierdoor ben je extra gemotiveerd om door te gaan. Ben Blij dat ik de stap heb genomen. Met bewust zijn van wat je eet en bewegen moet het gaan lukken om op gewicht te blijven.

Lianne bedankt!

lees meer

   

Na in een paar jaar tijd enorm aan te zijn gekomen, was ik het plots zat! En nu, de motivatie was er, maar hoe doe je dat dan……
Een paar collega’s waren goed afgevallen met behulp van Powerslim en het bleef er bij hen ook af, dus heb ik ook contact opgenomen met studio Lianne. Nu, na drie maanden, ben ik op gewicht (8 kilo eraf) en voel mij prima! Het ging natuurlijk niet vanzelf, maar met de juiste steun en best lekker producten heel goed te doen.

Bedankt Lianne!

   

Als je jezelf echt niet meer lekker voelt en bij alles hijgt als een paard, gaat de knop om. Nu is het genoeg ,geen rits meer van je laars kunnen sluiten want er zit een buik in de weg. Over de trappen in huis nog maar te zwijgen. Het roer moest om.

Op een verjaardag was het power slim verhaal blijven hangen in mijn hoofd. Vol goede moed met lianne een afspraak gemaakt en begonnen met het start pakket.
Best lastig in het begin, zoveel informatie, maar zoveel lekkere producten.
Echt brood tijdens een dieet, kan ik niet missen hoor, gek op de lijnzaadboterhammen of crackers van PS. Pannenkoek als ontbijt was mijn favoriet, tijdens de vakantie keek iedereen zijn ogen uit wat ik allemaal eet.
En nog steeds sta ik dagelijks te vertellen wat een heerlijke repen ik mag eten als tussendoortje. Spaghetti van courgette is mij inmiddels niet vreemd en ik draai er mijn hand niet voor om. Heel veel lekkere recepten van ps, niet altijd zin in alle poes pas, maar inmiddels sommige aardig onder de knie en mijn eigen draai aan gegeven. Zorg altijd dat ik mijn eigen lunch bij mij heb , of de reep in mijn tas. Zit weer heerlijk in mijn vel, zoveel nieuwe kleding en zelfs een bikini! Dagelijkse reacties van klanten in de juwelier waar ik werk, meid wat zie je er goed uit, dat doet je goed.
Van de zomer weer heerlijk fiets tochten maken en veel wandelen staan nu weer op het programma. In 14 maanden 35 kg kwijt, nu op 81 kg vindt ik het welletjes . Het komende jaar hoop ik dat er geen terug val zal komen en dat Lianne mijn stok achter de deur is.
Lees meer

     

25 mei 2016 is de dag waarop ik met volle moed ben begonnen aan powerslim. Ik had op dit moment al van alles geprobeerd maar niks hielp en toen kwam powerslim op me pad en dat was uiteindelijk alles wat ik op dat moment nodig had. Ik was super gemotiveerd en had de deal met lianne afgesloten om 30 kilo in totaal af te gaan vallen.

Ik wilde zoveel afvallen omdat ik ondanks mijn ziekte aan mijn schildklier veel ben aangekomen door medicijnen en emotie eten. Ik was vastberaden om het te gaan halen en een nog mooier doel was 15 kilo er af voor 19 augustus want dan gingen me ouders trouwen en dan moest ik dat doel gehaald hebben en inderdaad dat had ik gehaald en wat was ik super trots op mezelf en nu nog steeds natuurlijk! Ik heb altijd genoten van het powerslim eten en nooit een hongergevoel gehad en daarom is het denk ik zo goed vol te houden en ik zei altijd zelf het is geen lijnen maar het veranderen van je levenstijl. Helaas hebben we de 30 kilo die ik wilde afvallen niet gehaald maar met opgeheven hoofd kan ik zeggen dat ik ruim 25 kilo ben afgevallen en ben ik super duper trots op mezelf. Dankzij de hulp van lianne ben ik eindelijk mezelf weer en ga ik vol zelfverzekerdheid weer de straat op. Die vijf kilo gaat er zeker nog vanaf want dankzij de hulp van lianne gaat dit me ook lukken zonder powerslim. Lian, je bent een topper! wat ben ik je dankbaar. Kusjes
Lees meer

     

Op 1 september 2016 ben ik begonnen met Power Slim. Dit nadat ik een heel goede vriendin en mijn zus met dit product heel veel af had zien vallen. Ik moet eerlijk toegeven eerst wel sceptisch te zijn. Ik vond het duur en was bang dat dit weer het zoveelste “crash” dieet was. Maar uiteindelijk zag ik ook mijn zus en vriendin op gewicht blijven! En dat was voor mij de druppel! Ik ging naar Lianne, en wat een fijne dame is dat.

Zij vertelde me alles heel helder en duidelijk en wilde met name mijn verwachtingen weten. Ze drong mij niets op. Ik vertelde dat ik ongeveer 20 kilo wilde afvallen maar dat het traject daarna, het op gewicht blijven voor mij van veel groter belang zou zijn. Nou eerst maar starten met het afvallen en dat ging met de heerlijke producten van PS best goed. Tuurlijk voor iemand die zo koolhydraat verslaaft was als ik viel het heus niet altijd mee. En ook niet alles van PS is lekker…. maar dat is ook uitproberen. Het afvallen ging heel goed, ook door de feestdagen heel ging het redelijk, Lianne steunt je goed en geeft goed advies op maat. Ik ben nu ruim 18 kilo kwijt en gestart met fase 3 het op gewicht blijven. Ook hierin weer goed advies gekregen om over te gaan naar een “normaal” voedingspatroon. Ik zal moeten accepteren dat afvallen een veldslag is maar het op gewicht blijven een 80 jarige wereld oorlog! Moet ik nu altijd PS blijven eten? Nee, zeker niet! Maar ook daar is Lianne weer met advies over producten die in de gewone supermarkt verkrijgbaar zijn en hoe je een etiket leest. Bewust eten en blijven bewegen zullen voortaan in mijn woordenboek staan hihi. Ik wil Lianne heel erg bedanken, voor je begeleiding en advies. Ook de bloemen zijn prachtig! Groetjes en succes voor iedereen die overweegt met Power Slim te starten.
Lees meer

Al zolang als ik me kan herinneren worstel ik met mijn gewicht, afvallen aankomen, weer afvallen en dan toch weer aankomen en dan meestal meer aankomen dan ik afgevallen was. Alle diëten al gevolgd, je kent ze wel, crashen, weight watchers, zelfs onder begeleiding van een diëtist.


Maar met de diagnose artrose in handen, voeten en enkels zat er toch niets anders op om af te vallen. Daarbij had ik ook nog recent een knieoperatie achter de rug, nog een reden om wat aan mijn gewicht te gaan doen. En toen kwam ik via een vriendin achter PowerSlim. Werkt super, zei ze. Geen honger, gaat super snel en is nog lekker ook. En je hebt begeleiding en dat blijft een jaar doorgaan als je op streefgewicht bent! Eerst was ik bang voor de zogenaamde shakes maar niets bleek minder waar. Heerlijke vervangers, gewoon brood, toast, pasta en zelfs koekjes! Geen honger, je mag tenslotte elke 2,5 uur eten. En genoeg variatie om het eten en koken leuk te houden. En nu ben ik ruim 25 kilo afgevallen, voel me goed, krijg veel complimenten en ben om. Powerslim is op mijn lijf geschreven. En niet in het minste om het concept, je bent onder begeleiding van een coach, in mijn geval een super coach, elke week bij Lianne op de weegschaal, altijd antwoord op mijn vragen via de app. Noem het een stok achter de deur of gewoon goede begeleiding. Het werkt gewoon!

Dank je Lianne!!!

Lees meer

   

Al meerdere malen was ik begonnen met lijnen, maar evenzo vaak heb ik het niet volgehouden. Vorig jaar zag ik dat het een vriendin gelukt was na enkele weken met dit PS-dieet al aardig wat kilo’s kwijt te raken, en ze was heel enthousiast over de manier waarop dat ging

Ik heb mezelf eind 2015 aangemeld en ben in januari 2016 begonnen. Daar heb ik beslist geen spijt van. Het eten en de tussendoortjes zijn heel smakelijk en ook de recepten uit het bijgeleverde boek zijn goed te bereiden. Al snel werden de eerste goede resultaten behaald, en mede door de positieve begeleiding van Lianne ben ik inmiddels bijna 15 kilo lichter.  Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Natuurlijk blijft het opletten maar door nog maandelijks op de weegschaal te staan bij Lianne, heb ik er alle vertrouwen in dat ik dit gewicht kan vasthouden.
Lees meer

{foto}

Verleden jaar kwam ik Connie tegen en die was heeel wat afgevallen, dus ik zei dat ze er goed uitzag en vroeg hoe ze dat had gedaan. Powerslim, en ze zit bij jou in het dorp. Toch wel een beetje sceptisch, want ik was al 1 keer eerder wat kilo’s afgevallen, heb ik in januari toch naar een mailtje gestuurd en gevraagd om wat info. Ik was er wel klaar voor en na een leuk uitgebreid gesprek heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben begonnen.

Ik kan er een lang verhaal van maken naar ik wil gewoon 1 ding kwijt. Het is een super lekker, makkelijk dieet, ook goed te combineren met mijn werk, waarbij je veel steun krijgt van je coach, in mijn geval Lianne en natuurlijk mijn thuisfront. Nu ben ik dan, en heb regelmatig feestjes gehad, maar dat is ook te doen met dit dieet,  21 kg afgevallen en heeeeel blij. Ik voel me goed en de stok achter de deur is elke week wegen en ik moet eerlijk zeggen dat ik in dat half jaartje naar 1 keer zoiets had van ik wil fruit!!! Nu ben ik al een tijdje op mijn gewicht en eet nu wel weer fruit en brood en dat gaat top. Ik val nog steeds af, al zijn het maar onsjes… Ik heb mijn streefgewicht gehaald en heb geleerd wat nu werkt bij mij. Ik blijf nu nog een jaar onder controle en krijg elke maand weer een boekje wat te doen met feestdagen enz. Dit dieet kan ik echt iedereen aanraden! Ik weet, je moet het zelf willen en dan ook nog zelf doen maar met goede begeleiding kom je er wel! Thanks Lianne, en ook nog voor het mooie bloemstuk toen ik op mijn streefgewicht was!
Lees meer

     

Afgelopen januari 2016 kwam een collega onze kamer in lopen.
Ik wil gaan afvallen zijn jullie bekend met PowerSlim? Nee dus, de andere collega kende wel Lianne die de PowerSlim begeleid. Zullen we met z’n drieën aan dit avontuur beginnen? Nu weet ik al een aantal jaren dat ik te zwaar was en dat het beter voor mij zou zijn als er wat kilo’s af zouden gaan.

Maar na een heleboel jaren voor anderen gezorgd te hebben en niet zo goed voor mijn eigen lichaam was het knopje afgelopen november al omgezet bij mij. Ik ben toen begonnen met sporten onder begeleiding.
En inderdaad zijn we in januari met z’n 3e begonnen met Powerslim bij studio Lianne. Spannend allemaal hoor, bij de intake de vraag wat zou je af willen vallen? Met 10 kilo zou ik al heel blij zijn. Het ging echter zo goed dat de 10 kilo er vrij snel af waren en tja ging zo lekker we gaan naar de twintig kilo. De laatste lootjes waren het zwaarst maar begin juli net voor mijn vakantie de 20 kilo behaald. Op vakantie in bikini dat was toch al heeeeel wat jaartjes geleden. Ik ben super blij met het resultaat niet alleen een mooier lichaam maar vooral de gezondheid die bij mij een stuk vooruit is gegaan. Een veel mooiere BMI, suikerspiegel is een stuk naar beneden gegaan een mooiere bloeddruk en veel meer energie om leuke dingen te doen. Nu het gewicht zien te behouden dat vind ik ook best spannend moet ik eerlijk zeggen maar ik ga er voor. Het was erg fijn om dit met 3 collega’s te doen we hebben alle 3 het resultaat behaald en elkaar flink kunnen stimuleren tijdens dit half jaar en nu nog! Bedankt meiden en natuurlijk ook Studio Lianne voor het begeleiden en stimuleren.
Lees meer

   

Vorig jaar na de zomervakantie was ik eigenlijk al klaar met hoe ik eruit zag en mij voelde. Alles zat in de weg en mijn kleren zaten ook al tijden niet lekker, veel te strak enz. Maar ja toch kon ik nog niet de knop voor mezelf omzetten om er wat aan te gaan doen want eerlijk gezegd vond ik alles gewoon nog “te” lekker om te laten staan en er was altijd wel een excuus om er niet aan te gaan beginnen.

Na de jaarwisseling 2015/2016 heb ik de knop definitief omgezet en had ik een afspraak gemaakt met Lianne. Wat schrok ik van de uitkomst van de weegschaal. Er moest echt iets gaan gebeuren want dit kon echt niet langer. De volgende dag gelijk het roer omgegooid en begonnen met het Poweslim programma. Sommige dingen vond en vind ik nog steeds erg lekker maar er waren ook producten die ik echt niet lekker vond. De resultaten waren iedere week verbluffend en al zat er soms ook weleens een week tussen waar het wat minder ging. Na verloop van tijd kwamen de complimenten al binnen omdat het resultaat duidelijk zichtbaar ging worden. Iedereen die vroeg of ik aan het lijnen was gaf ik als antwoord; nee ik ben niet op dieet. Ik verander mijn levensstijl.
Sinds eind mei ben ik al onder mijn streefgewicht en voel ik mij superfit en heb energie voor 100. Het is makkelijk vol te houden en dat ga ik ook zeer zeker doen. Bedankt Lianne voor je support!
Lees meer

   

Het klinkt als een cliché maar met de jaarwisseling was ik echt klaar met mezelf. Ik voelde me niet lekker in m’n vel, was te zwaar en vond de foto’s waar ikzelf opstond steeds verschrikkelijker worden, kortom het roer moest om. Ik heb al vaker gelijnd, met overwegend succes, veelal in combinatie met veel sporten. Maar de combinatie met een drukke baan, sporten in een sportschool en “gezond” eten haalde mij uit mijn balans en paste net niet.

Misschien dat PowerSlim mij daarom zo aansprak. Afvallen wat past binnen je dagelijkse levensstijl. Uiteindelijk trok ik de stoute schoenen aan en ging op kennismakingsgesprek bij Lianne. Na dit gesprek was het een feit, de volgende dag begon het PowerSlim avontuur! Het was absoluut wennen de eerste week, en de week daarna ook. Maar het resultaat na een week was verbluffend en dat moedigde aan. Na 7 weken ben ik daarbij ook nog gaan hardlopen, niet om extra af te vallen (werkte natuurlijk wel mee) maar ik moest mijn energie kwijt! Dat lopen was niet onopgemerkt gebleven en al gauw ontving ik de uitdaging om mee te doen aan een 9km lange veldloop. En 3,5 week na de start van het hardlopen liep ik mijn 9 km lange veldloop in 56min en 24sec! Inmiddels heb ik mijn streefgewicht bereikt en loop ik nog steeds hard, geen lange afstanden hoor, gewoon een lekker rondje van 5km. Ga ik het nu wel volhouden? Op gewicht blijven? JA! en JA! Ik heb er het volste vertrouwen, ik weet hoe ik moet omgaan met drukke tijden en hoe ik simpel de balans kan herstellen. En er is toch niks lekkerders om nu weer te shoppen! Oja, bovenstaande lijkt wel een reclametekst voor PowerSlim, maar geloof me ook ik heb mijn moeilijke momenten gehad en ook mij ging het tegen staan. Maar eerlijk is eerlijk, het heeft gewerkt!
Lees meer

{foto}

Na 5 jaar balen van mijn overgewicht kwam ik de man van een oud-collega tegen met een heel enthousiast verhaal dat zijn vrouw zo veel afgevallen was met Powerslim bij Studio Lianne. Na wat speurwerk op internet werd ik ook enthousiast en nam contact op met Lianne, waar ik al heel snel terecht kon. Want Lianne zei dat wanneer je beslist om te gaan afvallen, moet je niet weken moeten wachten voor je kunt beginnen. Daar heeft ze groot gelijk in.

Ik heb meteen de knop omgezet en 11 januari gestart met Powerslim en een doel gesteld om 22 kilo af te vallen. De eerste week was ik meteen 2,5 kilo afgevallen, iets wat mij nog nooit gebeurd was wanneer ik met een dieet begon. Vanaf dat moment ging het afvallen eigenlijk heel makkelijk met de vele verschillende Powerslim producten en de manier van eten. Zelfs op vakantie vond ik het niet moeilijk om vol te houden. Na 5 maanden was ik al op mijn streefgewicht en nu zelfs al 24,5 kilo kwijt. Ik ben aan de nieuwe manier van eten gewend geraakt en zit nu in de stabilisatiefase.Ik voel me super goed en ben blij met de support die ik krijg van Lianne. Met dit Powerslim afslankprogramma is het eigenlijk helemaal niet moeilijk om vol te houden. Ik heb nu veel meer energie en het sporten gaat ook veel makkelijker. Ik ben echt blij dat ik in januari die ‘knop’ omgezet heb.

Bedankt Lianne voor je steun!

Lees meer

   

Hallo, wij zijn Mike en Natasja.
Via Facebook zijn wij terecht gekomen bij Studio Lianne in Honselersdijk. Nu zijn wij best wel “bourgondiërs” en houden van lekker eten en drinken. Hierdoor zijn wij de laatste jaren toch wat meer aangekomen dan eigenlijk goed voor ons was. Na het eerste kennismakingsgesprek met Lianne waren wij enthousiast en wisten we wat ons te doen stond.

Wij zijn half januari gestart met Power Slim Dieet. Zes keer per dag een eetmoment, en geen enkele keer een “honger-gevoel”, wat een goed dieet is dit. Lekker en gezond eten en toch afvallen. het wekelijkse weegmoment was elke keer spannend: “hoeveel waren we deze keer weer afgevallen?” De kilo`s vlogen er af en onze kleding werd al snel te ruim. Nu zijn we inmiddels 16 weken verder en is Mike 15 kilo afgevallen en Natasja 17 kilo afgevallen met nog één kilo te gaan en dan zit ze ook op haar streefgewicht. Je merkt en voelt dat je lekkerder in je vel zit. De conclusie is dat het Power Slim Dieet echt werkt.
Het is ook fijn dat wij nog een jaar op maandelijkse controle mogen komen. Dit is toch de stok achter de deur. Wij willen Lianne bedanken voor haar adviezen, tips en gezellige weegmomenten.
Lees meer

     

Ik kwam al een aantal jaren bij Lianne voor mijn nagels, en altijd zag ik de folders staan van Power Slim. Ik wist van mezelf dat ik best aan de zware kant was, maar had er zelf nooit de discipline voor om er iets aan te doen. Totdat ik afgelopen zomer weer voor mijn nagels bij Lianne zat en er een folder stond met de tekst “ ik durf weer in bikini”.

Voor de grap zei ik tegen Lianne dat ik dan wel met kerst in bikini zou willen. Waarop Lianne zei; “ Dat kunnen we regelen!” Ik had na de zomer vakantie ook wel het inzicht gekregen dat ik er iets aan zou moeten doen. Ik zag op vakantie op de camping dames in bikini dat ik dacht, hoe is het mogelijk dat zij dat durven dragen, totdat ik onze vakantiefoto’s zag en ik er dus ook zo uitzag, maar dat zelf nooit zo in de gaten had. Dus na de vakantie, begin september, vol goede moed aan de slag bij Lianne. Mijn doel was 20 kg eraf en in maatje 40 kunnen, ik kwam van maat 46. Het begin was even wennen, ik hou namelijk van lekker en ook van veel eten. Maar ik moet zeggen dat ik vrij snel in m’n nieuwe ritme kwam en het ook vrij makkelijk vol te houden is. De producten van Power Slim zijn ook vooral lekker, dus helemaal geen straf om te lijnen. Er waren best wel moeilijke momenten, maar met een flinke portie discipline en steun van het thuisfront en Lianne is het me gelukt om m’n doel te behalen. Ik zit nu zelfs al voorzichtig in de maat 38. Nu is het een kwestie van volhouden, maar met hulp van man en kids en uiteraard van Lianne gaat me dat zeker lukken. Ik voel me echt als een klein kind zo blij en trots dat ik dit behaald heb. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Liefs Ingrid de Jong.
Lees meer

   

Ik was al jaren niet blij met het beeld wat ik aantrof in de spiegel. Ben ook deskundige op het gebied van diëten.In 2014 kwam ik bij een arts terecht vanwege een hernia. Het 1e wat hij zei dat ik te zwaar was. Na mijn operatie had ik nog steeds last van mijn rug.In november 2015 was ik het zo zat. een vriendin had goede resultaten met PowerSlim en ik melde me aan bij Lianne Borsjé.

Ik heb nog nooit zo relaxt een dieet gevolgd. En het werkte nog ook. De kilo´s vlogen eraf. ik heb nooit honger gehad. Het enige nadeel is dat het wel duur dieet is maar dat is maar dat is ook wel weer een stok achter de deur. Hierdoor ben je er echt wel serieus mee bezig. Ik ben ruim 14 kilo afgevallen en ook zeer gemotiveerd om dit zo te houden. Het fijne van PowerSlim is dat ze je nog een tijd begeleiden. Ik ben er erg blij mee. En wat is bv belangrijker dat gebakje laten staan of de blik in de spiegel.
Lees meer

   

Voordat ik begon met het Powerslim programma bij Lianne heb ik mij verdiept in verschillende afval methodes die bij mij aansloten.
Aangezien ik al meerdere manieren had geprobeerd, wilde ik het graag goed aanpakken maar wel met een stok achter de deur. Deze stok werd dus Lianne met het Powerslim principe waar ik tot de dag van vandaag nog dankbaar voor ben.

De producten zijn erg gevarieerd en ook nog lekker ook. Oke, de een wat meer dan de ander maar ik moet zeggen dat ik echt verbaasd was. Vooral de karamel repen ga ik missen (aanrader als tussendoor). Ik ben in Juni 2015 begonnen bij Lianne en ben in mijn eigen tempo de kilo’s verloren. De ene keer ging het wat beter dan de andere keer maar Lianne wist de motivatie goed terug te brengen. In totaal ben ik nu ruim 15 kilo kwijt en een hoop informatie rijker betreft voeding waar ik in de toekomst veel aan heb zoals de eetmomenten. Ik heb het ook nooit als een dieet gezien maar een verandering van je leefpatroon. Met deze bewustwording ga ik zelf verder en ben ik er van overtuigd dat dit mij ook gaat lukken. En als ik nog vragen heb weet ik dat ik met mijn vragen altijd langs kan komen bij Lianne. Nog gezellig ook!
Lees meer
Lees meer

   

Augustus 2015 zet ik eindelijk de knop om en meld ik me aan bij Studio Lianne om af te vallen. Een vriendin van mij had zulke goede resultaten bij Lianne behaald dat wilde ik ook.

De eerste week was wel wennen met het indelen van de maaltijden, maar gaandeweg ging het steeds beter. Het dieet is goed vol te houden, het zijn niet alleen shakes, ook groente, speciaal brood en heerlijke repen en wafels ?. De resultaten waren/zijn ook niet verkeerd en dat stimuleert. Soms was/is het weleens lastig als je een etentje of een feestje hebt. Je wordt creatief hoe daar mee om te gaan, zelfs een weekend weg ging hartstikke goed. En als je na een week dan ook nog in gewicht en vetpercentage naar de laagte gaat weet je dat je het goed doet. Onder begeleiding van Lianne ben ik in een periode van 5,5 maand 15 kilo afgevallen. Hier ben ik super trots op, met dank aan Lianne en familie en vrienden die mij supporten. Ik heb er alle vertrouwen in dit resultaat zo te behouden.
Lucia
Lees meer

     

Natuurlijk wist ik dat ik al jaren veel te zwaar was, maar tsja een chronische ziekte aan mijn schildklier, dus ik kon er niet zo heel veel aan doen, dacht ik. Diëten heb ik nooit gevolgd, ik weet uit mijn omgeving dat dat toch niet werkt. Z’n 20 maanden geleden besloot ik dat ik toch maar eens moest kijken of ik op een goede manier kon afvallen.

Ik ging naar een fysio praktijk. Zij hadden een groep mensen met overgewicht die ze gingen begeleiden. 3x in de week sporten, diëtiste, goede begeleiding. Ik viel inderdaad een kilo of 6 af in een maand of 6, maar sporten in een sportschool was gewoon niets voor mij. Wel heb ik daar de basis gelegd voor een goede conditie en ik kreeg mijn liefde voor veel sporten weer terug. Tot op heden sport ik nog steeds vier keer per week. Maar na een half jaar had ik het daar wel gezien. Ik beruste me maar weer in “mijn lot”.
Regelmatig kwam ik op FB artikelen tegen van mijn oude (bijna) uurvrouw Lianne. Ik zag bekenden op FB voorbij komen die bij haar waren gestart met het Powerslim programma en veel waren afgevallen. Ik werd toch heel nieuwsgierig en besloot een afspraak te maken met Lianne. In de zomervakantie ben ik maar gelijk gestart met Powerslim. Bam…. De eerste week gelijk 3.3 kilo afgevallen. De weken die daarop volgden gingen ook prima. 6 eetmomenten per dag, geen hongergevoel, thee zonder suiker was wennen, maar ook niet meer dan dat. Na 14 weken had ik mijn streefgewicht bereikt, maar omdat het zo goed vol te houden was, besloot ik nog een paar extra kilo’s kwijt te raken. Ook met de feestdagen had ik geen problemen. Nu na 21 weken Powerslimmen ben ik, met de wekelijkse steun van Lianne, bijna 17 kilo kwijt. En ik blijf nu gewoon nog een jaar onder controle van Lianne, dus dat moet vast te houden zijn. Ik ben blij dat ik de stap uiteindelijk genomen heb en nog blijer met het behaalde resultaat. Lianne bedankt voor je wekelijkse steun!
Lees meer

     

Afvallen ben er al jaren mee bezig, Van het ene dieet naar het andere dieet en moet zeggen ging er altijd voor maar na ’n periode van 2 á 3 maanden ging het eigenlijk altijd weer mis. Powerslim ja natuurlijk had ik er wel van gehoord, maar had al zoveel diëten gevolgd dat ik eigenlijk dit ook niet zag zitten. Maar toch begin juli was ik op vakantie geweest met m’n dochter en zei als ik terug kom ga ik ’n startpakket halen bij Lianne want ik ontplofte zowat.

Zo gezegd zo gedaan en ben op 7 juli 2015 begonnen.
Zei na ’n paar weken tegen me zelf, jeetje wat ’n fijn dieet is dit en zoveel variatie in verschillende producten echt top en had heel de dag geen honger omdat je om de 2 uur weer wat neemt en die tussendoortjes zijn ook fijn.
Mijn streef was in eerste instantie 20 kg, maar omdat het zo goed ging had ik dat al snel op 25 kg gezet. Na de 25 kg eraf ben ik gaan afbouwen eerst ontbijt erbij en toen de lunch. Zit nu in fase 3 ben ruim 30 kilo afgevallen (in nog geen half jaar tijd) en val eigenlijk nog elke week wat af.
Heb veel mee gemaakt in m’n leven maar dit is ongelofelijk maar je moet het wel zelf doen. Kan het dan ook iedereen aanraden en wil Lianne hartelijk bedanken voor haar steun en toeverlaat.
Connie Mulder.
Lees meer

     

Ik wilde al een tijd afvallen maar wanneer is het juiste moment. Tot ik een artikel las over Powerslim. Het sprak mij meteen aan. De 6 eetmomenten, grote keuze, en begeleiding ook na het behalen van het streefgewicht.
In mei 2015 heb ik een afspraak gemaakt bij Lianne. Na ons gesprek ben ik begonnen met een starterspakket.

Ik kon zo kijken welke producten ik lekker vond. Eigenlijk waren ze allemaal lekker. De kilo’s vlogen eraf. 3 weken na het begin met Powerslim ging ik op vakantie. Ik heb zoveel mogelijk producten meegenomen. Dat was prima te doen. Tijdens mijn vakantie bleef ik afvallen. Als er vragen waren kon ik Lianne altijd bellen of whatsappen. 7 maanden later ben ik 18 kg kwijt en heb mijn streefgewicht bereikt. Ik heb nu alleen nog 2 tussendoortjes van Powerslim en ga deze in het nieuwe jaar ook afbouwen. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen en super trots met het behaalde resultaat. Ook de reacties uit mijn
omgeving zijn heel positief. Ik kan het iedereen aanraden.
Lianne bedankt voor je begeleiding.
Lees meer

     

Na diverse pogingen te hebben gedaan om af te vallen (Weight Watchers en Sonja Bakker o.a.) ben ik door mijn dochter meegenomen naar Lianne om  het met Power-slim te proberen. Mijn dochter was zelf 12 kilo er mee afgevallen en wilde nog een paar kwijt, dus gingen we samen. Ik was nogal sceptisch omdat het mij echt niet lukte om af te vallen omdat ik een erg lastige eter ben, ik lust bijna geen groenten en geen vis, dus je begrijpt dat is erg lastig. Bovendien ben ik gek op zoetigheid. Ik was echter wel vastbesloten om af te vallen. Op 19 augustus ben ik begonnen.

Gelijk vanaf die dag heb ik geen andere dingen gegeten die buiten het programma stonden; geen zoetigheid, geen gebak, geen hartige hapjes terwijl ik toch de nodige verjaardagen, feestjes, Sinterklaas aan de hand had. Omdat ik iedere week afviel en mijn vetpercentage naar beneden ging, stimuleerde dit mij om niet te zondigen. De tussendoortjes smaken naar chocolade, vanille en er is chips en borrelnootjes en zelfs met Sinterklaas kruidnoten. Op dit moment (18 december) ben ik 12 kilo afgevallen, drie maten kleiner gegaan met broeken en twee maten met bovenkleding, voel mij erg goed en ben bijna klaar met afbouwen. Ik heb geen moment gehad dat ik in de verleiding kwam om iets te nemen, simpel omdat ik zes keer per dag kon eten en omdat ik toch de bekende “knop” had omgedraaid. Het enige minpuntje dat ik in de eerste fase heb gehad is dat ik geen fruit mocht eten, maar dat had ik er graag voor over. Ik blijf nu nog een jaar bij Lianne op controle, wil niet meer terug in mijn maat 46. Kortom, dit dieet is prima in te passen in je dagelijkse leven, wel moet je er goed achterstaan.
Lees meer

     

Ik was al een tijd niet tevreden over mijn lichaam. Er sluipte steeds wat kilo’tjes aan en was op mijn zwaarste gewicht ooit! Er moest iets gebeuren! 
Iemand uit mijn omgeving had het Power Slim afslankprogramma gevolgd en had verbluffende resultaten bereikt. Na veel research te hebben gedaan, had ik de knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt bij studio Lianne. 
Inmiddels, 6 maanden verder, ben ik door middel van Powerslim 13 kilo afgevallen. De producten zijn erg lekker en gevarieerd en bovendien handig om mee te nemen naar het werk. Ik ben nog iedereen dag dankbaar dat ik deze keus gemaakt heb.

     

Even voorstellen mijn naam is anja van der meer en ik ben 45 jaar oud.
Ik wilde al een tijdje 6 kilo kwijt maar dat wilde maar niet lukken.
Ik kwam een buurvrouw tegen en zag dat zij heel veel gewicht was kwijt geraakt. We raakte aan de praat en zij vertelde mij over lianne en haar product powerSlim. Ik heb het even naast me neer gelegd en toen ik terug kwam van vakantie heb ik lianne gebeld Zij had gelijk tijd voor mij en smiddags kon ik al bij haar terecht.

PowerSlim is een fijn product met 6 eetmomenten op een dag dit houd in geen hongergevoel en regelmatig eten
En heel afwisseling kwa producten waardoor het iedere keer leuk is om je eten te bereiden. Ik wil dan ook lianne bedanken voor de steun die zij mij gaf en ook dat duwtje in de rug om door te gaan Het is fijn dat er een coach naast je staat die je altijd mag bellen en appen als je vragen heb hierdoor heb je het gevoel het niet alleen te doen. Zelf gebruik ik nu nog de repen als tussendoor en daarnaast sport ik veel.Ik kan iedereen aanraden om met powerSlim aan de slag te gaan .
Lianne je bent een topmeid bedankt
Lees meer

     

Liep al een klein jaartje dat ik er een paar kilo af wilde maar het lukte niet. Na een tip van iemand van de voetbal heb ik me stoute aangetrokken. Had een afspraak gemaakt en ging ervoor. Kocht het starterspakket en ging aan de slag. Even omschakelen maar het ging toch goed. Op mijn werk dagen had ik het soms lastig begin vroeg en werk in bakkerij echt heerlijk. Al nam ik eigenlijk niet veel. Na een kleine week was er 2 kilo af nog 3 te gaan.

 We gingen gestaagd door en 1 week erna 1 daarna 2 kilo. Ik mocht weer op gaan bouwen. ’s Ochtend weer een boterhammen ’s middags en ’s avonds nog het zelfde. 1,5 week later mocht ik ook ’s middags weer een boterham en dat smaakte heerlijk. Wat een ideaal was als er wat is effe appen en bij de wekelijkse controle kon je vragen stellen. Je moet goed luisteren wat Lianne zegt en gewoon uitvoeren. Knop in je hoofd omzetten. Na bijna 6 a 7 weken waren mijn kilo’s eraf. Zit nu weer op een normale eetpatroon. Alleen de tussendoortjes met repen zijn echt heerlijk. Kreeg van Lianne een mooi cadeau echt super attent! Ik kan het iedereen aanbevelen het is goed te doen en voor jezelf zit je beter in je vel.
Ik wens iedereen heel veel succes! Bedankt Lianne.
Lees meer

   

Eind februari ben ik begonnen met Power Slim bij studio Lianne in Honselersdijk. Door de grote variatie in producten en de begeleiding van Lianne, vond ik het heel goed vol te houden. Al vrij snel kreeg ik complimenten van mensen om mij heen wat natuurlijk een extra stimulans was. Begin augustus was het dan zover. Als beloning een schitterende bos bloemen van Lianne gekregen voor het behaalde resultaat! Lianne, bedankt voor je steun en luisterend oor! Ik kan het echt iedereen aanbevelen! José

   

Ik ben moeder van 2 heerlijke jongens. Ik hoorde over Power slim en ben toen eerst even gaan Googlen. Wilde toch wel heel graag die paar kilo’s eraf…Erg interessant wat ik las. Erg doordacht en echt van nu hoe het dieet in elkaar steekt. Afspraak gemaakt bij Studio Lianne waar ik hartelijk ontvangen werd. Er was nog net een 3 dagen proef actie nou dat wilde ik wel. Na dag 1 wist ik al gelijk hier ga ik mee door.

Zo heerlijk eten allemaal. En de tussendoortjes zijn ook super! Handig mee te nemen en mega veel variatie. Ik werd blij van alles wat ik mocht eten en helemaal van het resultaat. Met een week of 5 waren de 7 kilo er al af. Ik ga nu steeds minder power slim producten eten, dat is bijna gewoon jammer haha. Zo makkelijk en leuke recepten. Mijn behaalde doel werd beloond met een mooie, grote bos bloemen van Lianne. Erg lief! Ik blijf nu wegen bij haar en onder controle want het behouden en onder controle houden is het moeilijkst!
Lees meer

     

Op de vraag hoe hebben wij Powerslim ervaren kunnen wij Albert en Patricia volmondig zeggen: Het is enorm snel gegaan zowel in weken als in kilo’s! De grote plus was voornamelijk dat we geen hongergevoel hebben gekend en dat we ’s avonds normaal groenten en vlees mochten eten.

Wij zijn eind februari door de vrienden en familiekring aangestoken om ook te starten met Powerslim, want ook zij waren hier erg succesvol mee geweest. Opeens was daar een afspraak voor ons gemaakt en stonden we voor het blok. Na een intakegesprek gingen we van start. Trouw gingen we samen naar de afspraken van Lianne, erg gezellig maar ook hadden we veel steun aan elkaar. Samen 35 kg afgevallen!
Lianne bedankt!
Lees meer

 

Mijn naam is Rekina Roos, 40 jaar, getrouwd en moeder van 2 pubers, de afgelopen jaren kwamen er telkens wat kilootjes bij, steeds weer lijnen en dan viel ik weer iets af maar er bleven iedere keer nog wat kilootjes hangen. Begin dit jaar waren dit er veel te veel en voelde ik me daardoor ook niet meer happy. Nieuwe kleren kopen was ook niet meer zo leuk want dat licht in zo’n pashokje is helaas niet al te vriendelijk voor je vetrollen. Dus op zoek naar een passend dieet, diëten  waarbij je maar heel weinig eet zijn voor mij geen optie omdat ik daardoor vaak enorme hoofdpijn kreeg en dan ben je het snel zat.  Bij de studio van Lianne zag ik haar auto staan met de reclame van Powerslim, lekker om de hoek dus maar eens gaan kijken op internet. Wat ik las van Powerslim sprak me wel aan, best veel mogen eten alleen weinig koolhydraten, nu ben ik toch al niet zo’n aardappeleter dus dat moest mij wel gaan lukken.

Eind februari begonnen met Powerslim, het startpakket dat toen in de aanbieding was mee naar huis en beginnen maar. Vanaf dag 1 heeft het me totaal geen moeite gekost, gewoon lekker maar anders eten, veel groente en ook de producten van Powerslim zijn goed te doen, de Pralinerepen zijn zelfs echt heel erg lekker. Ieder week wegen bij Lianne en de 1e week bijna 4 kilo kwijt, dat is natuurlijk wel een opsteker, de weken erna natuurlijk wel wat minder maar toch iedere week wat afgevallen. Na een week of 10 zat ik al op mijn streefgewicht en toen besloten nog heel even door te gaan (het ging zo makkelijk). Eenmaal op mijn nieuwe streefgezicht (ruim 15 kilo eraf) kreeg ik van Lianne een prachtig mooi boeket, super leuk en ook wel een extra stimulans want je wilt natuurlijk niet bij je volgende weegmoment zwaarder zijn geworden terwijl je zo’n mooie bos bloemen hebt gekregen. Ook is het natuurlijk leuk dat mensen je aanspreken en vragen of en hoe je zoveel bent afgevallen, veel zeggen dan dat ze het knap vinden maar eigenlijk vind ik dat wel meevallen omdat het dieet zo makkelijk vol te houden is. Nu aan het proberen op dit gewicht te blijven en dat gaat tot nog toe best goed, in de weekenden toch vaak iets extra’s maar dan doordeweeks goed opletten en natuurlijk als stok achter de deur nog geregeld naar Lianne.
Lees meer

     

Mijn naam is Colinda de Bie, 45 jaar, getrouwd en moeder van twee tieners. Ook voor mij is het PowerSlim programma een succes geworden! Als ik nu terug denk aan het moment in januari dat ik besloot mij aan te melden bij Studio Lianne voor het Power Slim programma, kan ik alleen maar blij worden. Na jaren van steeds een paar kilootjes zwaarder worden, weer afvallen door middel van verschillende diëten en vervolgens toch weer aankomen, was ik nu op het punt gekomen dat ik er genoeg van had en echt radicaal het roer om moest gooien; geen emotie-eten meer, geen “troostvoer” meer, minder verkeerde tussendoortjes en gezonder gaan eten.  Maar hoe doe je dat?

Ik betrapte mezelf erop dat ik het vaak al na een paar weken weer opgaf en terugviel in mijn oude gewoontes. Het was duidelijk dat het mij alleen niet meer lukte en de o zo bekende “stok-achter-de deur” nodig had. In december viel mijn oog op een artikel van PowerSlim. In eerste instantie dacht ik nog: “weer zo’n “crashdieet” met mooie beloften”, maar het bleef toch in mijn achterhoofd rondspoken.  En na de kerst, jaarwisseling en verjaardag van mijn zoon, alwaar er weer veel gegeten was en genoeg gesnoept was, besloot ik toch me eens te gaan verdiepen in PowerSlim.  Zo kwam ik op het adres van Studio Lianne, nota bene bij mij in het dorp en nog een bekende ook! Tel daarbij op de aanbieding van het starterspakket in de maand januari en de drempel was voor mij bijna verdwenen. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en mij aangemeld. Tijdens het intakegesprek met Lianne raakte ik al enthousiast en toen moest ik nog beginnen. Thuisgekomen met het starterspakket, met daarin onder andere een boek met veel recepten, menu’s en diverse PowerSlimprodukten heb ik eerst eens alles rustig doorgelezen en aan de hand daarvan een boodschappenlijstje samengesteld. En toen was daar de start op maandag. Wat viel dat mee! Ik heb werkelijk geen enkele moeite gehad. De meeste produkten uit het starterspakket waren gewoonweg lekker. En samen met de recepten heb ik de eerste week heerlijk gevarieerd en smakelijk gegeten. Op naar het eerste, gerekend vanaf de start, weegmoment. Dat was pas een echte opsteker! De eerste kilo’s waren er al af! Voor mij was er toen geen weg terug meer. Vanaf dat moment was Iedere week bij Studio Lianne een klein feestje: wegen, blij zijn met het resultaat, een gezellig praatje met Lianne onder het genot van een kopje groene thee over de afgelopen week en diverse tips voor de komende week. En natuurlijk weer kunnen kiezen uit de vele soorten  PowerSlimprodukten (al had ik wel een aantal favoriete produkten die thuis niet mochten ontbreken in de kast!). Op die manier heb ik de afgelopen maanden de etentjes,  de feestjes en vakantie overleefd en mij zonder moeite kunnen houden aan mijn nieuwe eetgewoontes. Door de uiteenlopende produkten van PowerSlim heb ik geen moment het gevoel gehad dat ik aan het lijnen was, want ik kon immers “gewoon” eten en genoot ondertussen van de vele soorten tussendoortjes. De recepten waren erg lekker en volgens mijn familie rook het heerlijk in de keuken! Voor ik het wist, had ik mijn streefgewicht bereikt. En zelfs de week erna was ik nog afgevallen! In totaal ben ik nu ruim 20 kilo afgevallen. Hoe leuk zijn de complimentjes van familie, vrienden en collega’s nu over je nieuwe “ik”. En dan nog maar niet te spreken over het aanschaffen van kleding; zocht ik eerst naar maat 40/42 of L/XL, zoek ik nu naar 36/38 en S/M.  En die oude spijkerbroek in de kledingkast kan ik ook weer aan! Nu de laatste fase; zorgen dat ik op gewicht blijf. Maar met de goede begeleiding van Lianne gaat dit zeker lukken.
Lees meer

     

Ik ben Marnienke en ben 26 jaar oud. Ruim 3,5 jaar geleden ben ik moeder  geworden van een geweldig ventje maar helaas was ik in mijn zwangerschap  behoorlijk wat aangekomen. Na 3,5 jaar besefte ik dat ik bijna  weer net zo zwaar was geworden als aan het eind van mijn zwangerschap!

Toen kwam Power Slim voorbij , met de hulp van Lianne ben ik 16 kg afgevallen, het was goed  vol te houden en je hebt genoeg afwisseling ! Ik heb wel een periode  gehad dar het allemaal wat moeizaam  ging en ik niet meer super gemotiveerd was, maar Lianne pepte me weer op en gingen we weer door! nu 16 kg lichter  voel ik me weer super en kan weer normaal broeken kopen !  nu ben ik in de afbouwfase en dat gaat tot nu toe ook goed!
Lees meer

     

Hallo ik ben Ellen Veldhuizen, 48 jaar. Onlangs ben ik bij Lianne geweest om een aantal kilo’s kwijt te raken en dat is door PS goed gelukt. De begeleiding van Lianne werkte voor mij prima! Ik heb totaal geen honger gehad door de regelmaat van deze manier van eten. Nu ik klaar ben probeer ik dat vast te houden en met een lekker gevoel de zomer tegemoet te gaan. Dank je wel. Gr Ellen.

     

December 2014. Wat zat ik niet lekker in mijn vel, ik zat aan het toppunt van mijn gewicht nog nooit was ik zo zwaar geweest. Ze zeggen altijd elk pondje gaat door het mondje, wat natuurlijk wel waar is maar niet altijd de rede hoeft te zijn waardoor je aankomt. Een tijd geleden heb ik een nare periode gehad waardoor ik juist niet kon eten, ik kreeg geen hap door mijn keel. En vlogen de kilo’s er dus af ook al was ik niet te zwaar. Toen het weer beter ging kon ik ook weer eten, en ook al at ik normaal de kilo’s kwamen er natuurlijk gewoon weer aan met een beetje extra. en daar voelde ik me natuurlijk niet lekker bij. Heb toen verschillende diëten gedaan waar ik wel mee afviel maar daarna kwam het er ook gewoon weer aan. Toen 18 juli 2014 verdraaide ik me knie, ja hoor gescheurde meniscus. Ik kon niet meer fietsen en op mijn werk deed ik aangepast werk, zittend dus. Ik werk ik de zorg en loop dus normaal de gehele dag. In 3 maanden tijd kwam ik ruim 5 kilo aan, dat was het toppunt..

 Toen ik hoorde van powerslim en na de informatie te hebben gelezen was meteen overtuigd en maakte een afspraak. Lianne gaf mij erg veel informatie en liet de producten zien. Ik was verbaasd dat er zo veel variatie was en dat je gewoon lekker kunt eten, wat bij andere diëten wel anders kan zijn. Kon me dan ook nog niet voorstellen dat ik echt zou gaan afvallen hiermee. Ook moest er gewogen worden om daarna een doel te maken.. 12 kilo eraf dat wilde ik wel erg graag. 2 januari 2015 begon in met het powerslim dieet.Het starterspakket was erg prettig, zo weet je wat je lekker vind en wat je minder lekker vind. De producten zijn erg lekker maar ook erg voedzaam waardoor je tussendoor geen trek hebt en het dus goed is vol te houden. Na een week was het 1ste weegmoment.. 1.7 kilo eraf!! wat was ik blij het werkte dus ook echt bij mij. Ook had ik nog erg veel vragen na de 1ste week maar deze kon ik allemaal stellen en lianne nam er echt de tijd voor. En zo ging ik elke week langs en viel ik ook elke week af. Toen ik 10 kilo was afgevallen mocht ik dus gaan afbouwen, ontbijt mocht weer gewoon ontbijt worden. Ook al zat ik al veel lekkerder in mijn vel, toch wilde ik eigenlijk nog even door gaan. Met lianne gekeken wat mijn ‘ideale gewicht’ zou zijn en dat werd dus mijn nieuwe doel. Lianne vertelde mij dat ik hier niet onder mocht gaan zitten want het moest wel gezond blijven, wat natuurlijk logisch is. En dus ging ik door, het was zo goed vol te houden door al die verschillende producten. Zelfs op feestjes kon ik nootjes eten, die ik dan meenam van powerslim. Mensen om mij heen zagen ook dat ik aan het afvallen was en kreeg al veel positieve reacties wat erg leuk is natuurlijk. Er waren daardoor zelfs 2 personen ook begonnen met het powerslim dieet. En omdat ze via mij daar terecht zijn gekomen kreeg ik 2 dozen naar keuze gratis. Nu 3.5 maand verder ben ik 16.5 kilo afgevallen, en zit ik op mijn ‘ideale gewicht’ Nog steeds kan ik het niet geloven dat mij dit gelukt is, wat zit ik heerlijk in mijn vel. Ik pas al mijn oude kleding niet meer en ben dus vaak aan het shoppen wat ook niet verkeerd is natuurlijk. Eens in de tijd ga ik nog wegen bij lianne, ook al heb ik nu een goed en gezond eetpatroon het is fijn dat het nog even in de gaten gehouden word zodat je zeker weet dat het goed gaat.
Lees meer

   

Ik ben Kitty Boers, 41 jaar, getrouwd en moeder van vier kids. Ik heb me de afgelopen jaren niet echt druk gemaakt over mijn gewicht. Mijn man en kinderen waren altijd mijn eerste prioriteit en heb mijzelf gaande weg een beetje weggecijferd. Tot de afgelopen zomer…goh ik was toch wel een heel stuk zwaarder geworden en was helemaal niet blij met hoe ik eruit zag. Tijd voor actie dus…!!!

Zo ben ik terecht gekomen bij Lianne’s studio. Ik heb niemand hierover verteld en heb mijn eerste afspraak gemaakt. De knop ging om en ben begonnen in November. Het power-slim programma is echt heel goed te doen verrassend veel producten waar je uit kunt kiezen en gaande weg vind je je draai hierin. Ik heb geen honger gehad, in het begin had ik zelfs moeite om alle eetmomenten te pakken. De wekelijkse weegmomenten werden vaste prik en mijn doel kwam steeds dichterbij. Mede door de steun van mijn gezin en lieve vrienden die zagen dat ik echt aan het afvallen was ben ik vol blijven houden….met als beloning… Mijn doel bereikt !!! Mijn streefgewicht…..en meer, ik voel me weer thuis in mijn eigen lichaam en trots, heel trots dat ik heb volgehouden. De reacties zijn geweldig en winkelen is weer een feestje. En natuurlijk krijgt je zelfvertrouwen ook een boost!! Nu de laatste fase….zorgen dat ik op gewicht blijf, maar met de begeleiding van Lianne gaat dit zeker goed komen.
Lees meer

     

Hier het verhaal van Petra…. Super goed….

Eindelijk is het dan gelukt! Na jaren allerlei diëten te zijn begonnen en niet te hebben volgehouden ben ik met PS 18 kilo afgevallen. Vanaf het begin was het goed te doen. Lekkere producten en veel variatie. En natuurlijk wekelijkse begeleiding van Lianne. Of het allemaal vanzelf ging? Nee, natuurlijk niet! Voldoende water drinken was bij mij een dingetje en sporten is niet mijn ding. Maar toch is t gelukt. Helemaal happy! En het leuke is de kettingreactie. Ook vriendinnen zijn met PS aan de slag gegaan en afgevallen. PS en Lianne, bedankt!!!

       

Ik ben Corrie en ben sinds oktober 2014 bij PowerSlim / Lianne om wat kilo’s kwijt te raken. Ik begon in oktober met 71 kilo en in ong 3 maanden sta ik nu op 63.3 kilo. Ik voel me een stuk beter en het was niet moeilijk om vol te houden. De producten van Powerslim en de begeleiding van Lianne hebben me goed geholpen. Ik ben der blij mee, Lianne reuze bedankt en succes verder met je praktijk. Groetjes Corrie.

     

Het verhaal van Dorien….

In samenwerking met Lianne op 1 november 2014 begonnen met afvallen met Powerslim producten. Mijn doel was 9 kilo afvallen. Het is mij gelukt om dit doel binnen 7 weken te bereiken. De eerste week was voor mij het zwaarst (door geen suiker inname kreeg ik lichte hoofdpijn). Nu zelfs 1 kilo extra kwijt. Dus 10 kilo eraf… Pas nu weer maatje 38 (yes!) Het ging makkelijk en met recepten uit het Powerslim kookboek kreeg ik voldoende tips voor het avond eten. Ben superblij met het resultaat.

     

Mijn naam is René van Dijk, 43 jaar, gehuwd en vader van 2 kinderen. Al heel wat jaar was ik aan het tobben met mijn gewicht. Een aantal jaren terug begonnen met Sonja dieet wat toen goed lukte. Ik was binnen een aantal maanden 10 kg kwijt. Maar na verloop van tijd was ik dat dieet zat en heel langzaam aan begon ik meer te eten en wat als gevolg was dat de kilo’s er ook weer bij kwamen. In de zomer gezellig met buren, wanneer het lekker weer was, buiten een drankje en een hapje. Dat gaat dan wel hard.

Ik hield me zelf voor de gek door iedere keer wanneer ik nieuwe kleren nodig had, een maatje groter te nemen. Toen ik na de zomervakantie de foto’s van de vakantie bekeek schrok ik behoorlijk van mijzelf. Ik ben gelijk gaan bellen met Lianne van Studio Lianne. Bij de eerste weging tikte ik bijna de honderd kilo aan. Na het eerste gesprek was ik gelijk enthousiast. Ik ben op 8 september direct begonnen met PowerSlim. Dat viel in het begin niet mee, je moet even wennen aan het voedingspatroon. Maar dit ging me na een aantal dagen steeds beter af. De producten zijn erg lekker en je kunt een hoop variëren. Door ook zo veel mogelijk te sporten gaat het nog sneller.
Ik ben nu (begin december) 15 kg kwijt. Ik voel me veel beter dan voorheen. Je hebt meer energie. En het leuke is weer kleding passen…. Maar dan maten kleiner.
Lees meer

     

Mijn naam is Saskia en ik ben 21 jaar. Ik had nooit problemen met mijn gewicht en kon altijd eten wat ik zelf wilde.
Tot ik 3 jaar geleden voor 5 maanden naar Oostenrijk ben geweest om ski les te geven. Een totaal andere levensstijl met veel pasta’s, patat, grillworsten en jägermeisters. Zonder dat ik het zelf door had kwam ik toch zo’n ruim 10 kilo aan. Aangezien dit allemaal nieuw was voor mij wist ik niet zo goed wat ik er mee aan moest. Uit eindelijk kwam ik bij Power Slim terecht. Ik wist dat ik met 6 keer eten op een dag geen honger zal hebben en dat was precies wat ik nodig had. Het begon met een goede start, maar toch kwam ik erachter dat mijn coach niet de steun gaf die ik nodig had.


Toen ik verder zocht kwam ik bij Studio Lianne. Gelukkig kon ik zo bij Lianne terecht. Ze heeft mij met beide arme ontvangen en mij de steun gegeven die ik nodig had. Nu bijna -10 verder, ben ik super trots. Ik ga weer 3 maanden naar Oostenrijk maar weet zeker dat het goed komt. Ik kan Lianne altijd bereiken voor vragen en als ik terug ben gaat die laatste -2 kilo er ook nog af!

Lianne & Power Slim, super bedankt!

Lees meer

     

Ik woog 67.7 kilo. Ik voelde me net een worstje in mijn kleding. Kon kiezen nieuwe kleding aanschaffen of afvallen. Mijn keus viel op het laatste. AFVALLEN dus! Via een vriendin kwam ik bij Studio Lianne terecht.

Op 4 september ben ik begonnen met PS, Mijn streef gewicht is 60 kilo. Op 12 november liet de weegschaal zien dat ik mijn streef gewicht (eindelijk) heb behaald. Helemaal happy. De laatste onsjes wogen erg zwaar. Ik wilde wel maar mijn lichaam dacht daar anders over. Moest ff doorbijten, maar het resultaat is er. Nu voel ik me goed, en blijf in balans.
Ik wens iedereen die strijden tegen deze eeuwige strijd heel veel sterkte en wees trots op jezelf als je je eigen spiegelbeeld ziet.

Groetjes van Monique.

Lees meer

     

Vroeger nooit problemen met gewicht maar als je wat ouder word en 2 kindjes op de wereld hebt gezet word het toch anders. Je krijgt een druk leven waarbij weinig tijd om te sporten en wandelen etc. Geen tijd meer voor jezelf. Tja en wanneer is het dan tijd om te lijnen? Altijd wel een excuus. Sinterklaas, kerst, verjaardagen. Nooit komt het uit. Toch moet ineens de knop om en bij mij was dat afgelopen april net voor de passen. Via via hadden wij gehoord over power slim en zo zijn wij terecht gekomen bij Studio Lianne in Honselersdijk.

Zij vertelde zo enthousiast over power slim dat wij voor de Pasen zijn begonnen mijn gewicht was toen 80.9. Begin was zeker afzien maar zeker niet onmogelijk. Geen suiker in je thee en melk in de koffie. Niks smaakte meer. Ook had ik de eerste weken goed hoofdpijn en last van duizelingen. Maar waar een wil is. Binnen een week gingen de eerste kilootjes eraf. Intensief sporten hoef niet eens. Wij lopen elke dag een uurtje met de honden en dat blijkt meer dan genoeg te zijn. Super motiveren. Doordat het assortiment heel ruim is, is er altijd wel iets smakelijks te vinden. Tuurlijk was niet elke week even bevredigend. Dames hebben last van hun maandelijkse cyclus en dan kon je aan ipv dat het er af gaat. Maar na 3.5 maand volgehouden was voor de grote vakantie 16 kilo eraf. Toen ik eenmaal weer gewoon ging eten bleef ik afvallen en kon ok in de vakantie gewoon eten zonder op de calorieën te letten. Na de vakantie bleef ik op hetzelfde gewicht van 65 kilo. Nooit gedacht dat ik van damesmaat 42 naar 36 kon komen blijven. Maar het is echt waar. Zitten nu eind oktober en mijn gewicht blijft stabiel. Mijn motto door de weeks niet snoepen en regelmatig blijven eten en drinken dan kan je het weekend lekker eten en drinken. Elk pondje gaat echt door het mondje. Power slim kost wat maar je krijgt er ook echt iets voor terug.
Lees meer

     

Van broekmaat 40 naar 34.

Hallo mijn naam is rob vreugdenhil ik ben 49 jaar en ben al 10 jaar de eigenaar van een autorijschool in het westland. Het hebben van een autorijschool is een leuk beroep maar met als nadeel dat je de hele dag zit gedurende die periode ben ik altijd aan het worstelen met mijn gewicht. Er kwamen steeds wat meer kilootjes erbij en wat ik ook probeerde zoals minder eten meer bewegen shake diëten het wilde niet helpen ieder jaar weer een paar kilootjes erbij en weer een broekmaat groter. In april was ik op een gewicht aangekomen van ruim 130 kilo en dat was ik zat.

Ik ben toen aan het  zoeken gegaan naar een goed dieet en wat ook vooral is vol te houden zo kwam ik bij Studio Lianne terecht met het power slim dieet. Met het power slim dieet moet je zes keer per dag eten van normaal vast voedsel en dat stond mijn wel aan enthousiast ben ik er toe aan begonnen iedere dag je 6 eet momenten met daar naast ook even de tijd maken om in de avond een uurtje te lopen met de honden. Ben nu vier maanden verder en weegt nu rond de 100 kilo en zit van broekmaat 40 toen in 34 nu en heb nog 10 kilo te gaan voor mijn ideale gewicht waar ik niet tegen op zie. Al zou ik een slagzin voor power slim moeten verzinnen dan zeg ik: power slim afvallen door lekker te eten.

Groetjes Rob Vreugdenhil

Lees meer

{foto}

Ik ben begonnen met Powerslim eind feb, Mijn doel was om ongeveer 15 kilo kwijt te raken. Vol goede moet ben ik ermee begonnen, in het begin was het vaak even spieken op het lijstje wat ik wel en niet mocht eten, maar dat zat snel in mijn systeem.  De eerste week verloor ik 3,5 kilo dat gaf me een goede kick.

De weken erna verloor ik ong 1,5 a 2 kilo per week het ging en gaat eigenlijk vrij makkelijk. Na 9 weken was ik 13,5 kilo kwijt, veel kleding van vroeger pas ik weer en moest dus ook weer wat nieuwe kleding kopen een heerlijk gevoel vond ik dat. Nu ben ik in fase 2b dit betekend dat ik ‘s morgens en  ’s middags weer gewoon eet, ’s avonds eet ik of een maaltijd  van powerslim of ik eet groente met een stukje vlees of vis.  Nu ben ik 14 weken bezig en totaal 17,8 kilo kwijt, en het voelt heerlijk. Elke week heb ik mijn weeg moment, en ik heb mijn doel al veranderd. Als je een goede manier zoekt om af te vallen is dit misschien ook iets voor jou.
Lees meer

   

Hallo, Ik ben Patrick de man van Lianne van studio-lianne.nl , nu mijn verhaal. Lianne kwam thuis met het idee om iets extra’s in de studio te gaan doen en waar ik gelijk als proef persoon werd aangemerkt. Ze vertelde me dat ze info had gevonden over een afslank methode die echt werkt met de juiste begeleiding, nu wil het geval dat ik door de jaren heen wel een kilo of 20 was aangekomen die ik wel probeerde kwijt te raken maar niet echt wilde lukken. Nou Lianne ging me wel helpen , op 24 -2 -2014 werd ik op weegschaal gezet en die gaf 102 kilo aan pppfff best veel eigenlijk , nou daar kon wel een kilo of 17 van af  vond ik.

De volgende dag gelijk begonnen, de powerslim producten waren lekker en erg voedzaam waardoor ik echt nooit honger gevoel had waardoor je weer zou gaan snaaien, en na week 1 was ik al 3.5 kilo kwijt , zo dat gaat wel heel snel waren mijn gedachten, maar het ging goed dus we gaan gewoon verder het eten is echt heel lekker met veel variaties waardoor het niet eentonig is en juist daarom goed vol te houden. Per week ging ik op de zelfde dag ( zondag avond ) op de weegschaal staan om het resultaat van die week te zien, en het ging gestaag verder met een gemiddelde van zo’n 1.5 a 2 kilo per week was ik na 8 weken zo’n 15 kilo kwijt en kon ik over stappen op fase 2 waardoor je wat meer normale producten mag toevoegen aan de powerslim producten. Na totaal 13 weken had ik een gewicht bereikt van 83.5 kilo waar ik zo blij mee ben, in alles merk je gewoon dat je makkelijker beweegt en alles makkelijker doet, en ook ik als rug patiënt heb veel minder klachten van een pijnlijke rug. Ik ben overtuigd dat zij nog veel meer mensen zo’n fijn gevoel kan geven door te helpen met het bereiken van jullie doel, kilo’s kwijt raken en blijvend resultaat.

Groeten Patrick.

Lees meer

Hierbij ook mijn eigen  verhaal van powerslim……

Na het volgen van de cursus Basic Academy op 20 feb was ik helemaal om, ik ging aan de Powerslim. Zelf was ik door de jaren heen ook ongeveer zo’n 10 kilo’tjes aangekomen en die wilde ik toch wel heel graag weer kwijt. Na 5 weken “streng” was ik 80% van mijn streef gewicht kwijt, en kon dus al weer gaan afbouwen. Eerst alleen s morgens weer normaal brood, later ook tussen de middag en de avond maaltijden. Het voordeel van zelf ook aan powerslim hebben gedaan is dat ik weet wat je mee maakt, hoe je je voelt en hoe je je beter en fitter gaat voelen in een korte periode. Elke week heb je een weegmoment, dan zien we hoe het gaat in kilo’s maar ook met je vet massa, die gaat elke week netjes naar beneden, en je spiermassa,  omdat er veel eiwitten in de producten zitten blijft je spiermassa gelijk of omhoog. Verder houden we ook je vocht in de gaten omdat als je een keertje misschien minder afgevallen bent in kilo’s maar wel  je vet massa afneemt kan het dus ook zijn dat je op dat moment meer vocht vast houd. En door ook de producten uitgeprobeerd te hebben weet ik ook hoe het smaakt en dergelijke en kan je zo dus goed adviseren, en er zijn ruim 140 verschillende producten dus er is genoeg  te vinden wat bij jou past en lekker afwisselend. Wil jij je ook fitter en gezonder voelen, maak dan snel een afspraak, dan kunnen we zien of ik jou daar ook mee kan helpen.

Groetjes Lianne.