fbpx

Tanning

You are here: Home / Tanning

Airbrush Tanning

Airbrush tanning geeft je een natuurlijke bruine kleur zonder dat je blootgesteld wordt aan uv stralen. Rechtstreeks uit Amerika en nu in Nederland! Ook die vervelende plekjes die normaal wit blijven krijgen een mooie egale kleur met airbrush tanning. En dit in slechts 20 minuten. Zelf bruiners uit een tube geven vaak strepen en vlekken.

Deze professionele airbrush tanning die veelal gebruikt wordt bij modellen voor een fotosessie geven je een prachtige egaal bruine kleur die zeker 7-12 dagen blijft zitten. Geen uren meer in de zon of onder de zonnebank die toch uv stralen afgeeft en de huid snel doet verouderen.
Het risico dat je loopt bij veelvuldig in de zon liggen of liggen onder de zonnebank is voor ieder tegenwoordig een begrip.

Niet alleen het verouderen van de huid maar ook het krijgen van huidkanker is een vaststaand feit geworden.

En dit alles wordt volledig uitgesloten bij airbrush tanning.
De snelste mooiste en veiligste manier om een mooie egale tropische kleur te krijgen is met airbrush tanning!

Voor de behandeling is het belangrijk om goed de huid te scrubben (alle dode huidcellen weghalen) dan blijft het langer en mooier zitten, na de behandeling wijde kleding aan en het liefst donker ivm het afgeven van de tanning. Na 6 a 8 uur goed wassen daarna geeft het niet meer af… het kleurt de eerste 24 uur nog door.