fbpx

“Wat is het leuk om dit samen af te vallen met PS Food & Lifestyle!*”

You are here: Home / “Wat is het leuk om dit samen af te vallen met PS Food & Lifestyle!*”
samen afvallen powerslim koppel vrienden

Erwin en Mandy hebben samen twee kinderen, een zoontje Jaimy van 6 en een dochter Lynn van 4. Met behulp van het PowerSlim programma wisten ze hun doel te behalen.

Erwin:

“Al vroeg in mijn jeugd werd duidelijk dat ik een bourgondiër ben. Iets wat ik van geen vreemde heb, want vooral mijn vader wist mij allerlei lekkernijen te laten proeven, van Franse kazen, tot gebakken lever met uitjes. En zo na mijn 16e bleken ook de biertjes goed in de smaak te vallen. Van het snoepen ben ik nooit zo geweest, maar voor iets hartigs zou je me, bij wijze van spreken, wakker voor kunnen maken.

Tot mijn 18e heb ik niet zo veel last gehad van deze ‘levensstijl’, maar toen ik besloot om te stoppen met wedstrijd zwemmen merkte ik dit aan mijn lichaam. Maar ik had er verder geen last van.

Op mijn 28ste kwam Mandy in mijn leven en wat hadden we het gezellig. Gezellig in de zin van lekker op de bank, met een toastje, wijntje of biertje. Naast mijn bourgondische levensstijl waren er ook genoeg excuses te verzinnen. ‘Ik ben de 30 gepasseerd en heb een druk leven.’ ‘We waren volop bezig met de verbouwing aan ons huis.’ ‘Ons zoontje Jaimy werd geboren en in 2014 onze dochter Lynn.’

Op een gegeven moment zat Mandy niet lekker meer in haar vel en besloot daar iets aan te gaan doen. Ze gaf aan dat ze zich ook zorgen over mij maakte. Ik ben zelf aan de slag gegaan. Op eigen kracht ging ik minder eten en meer sporten. Maar een auto ongeluk gooide roet in het eten. Ruim een half jaar later ging ik weer aan het werk en ik besloot om de draad weer op te pakken. “Ga anders een keer mee” zei mijn vrouw Mandy, die succesvol het PowerSlim programma volgde. Toen zijn we samen begonnen af te vallen met powerslim.

Op 9 januari zat ik, huiverig maar met goede moed, voor het eerst bij Simone van Top Balance Maastricht aan tafel, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Vanaf dat moment was Simone ook mijn coach. Het was niet alleen prettig om met PowerSlim in aanraking te komen, maar ik had me ook geen betere coach durven wensen. Simone heeft me op een zeer kundige en prettige manier door alle fases weten te loodsen.

Simone’s enthousiasme heeft er mede voor gezorgd dat ik mijn doel heb weten te bereiken, waardoor ik nu veel beter in mijn vel zit! Sporten vind ik heerlijk en is bijna een verslaving geworden. Ook trap ik weer graag een balletje met de kids! We genieten hierdoor als gezin nog meer van elkaar.

Ik ben er van overtuigd dat ik ook in balans kan blijven, want Simone heeft ook bewezen dat ze me in ‘moeilijke’ tijden kan stimuleren om door te zetten.

Ja, het meeste werk heb ik zelf moeten doen maar zonder haar begeleiding was ik nooit zover gekomen. Simone, bedankt!”

Mandy:

“Ik deel graag nog een keer mijn verhaal met jullie omdat ik nu al ruim twee jaar in balans ben! Ik was heel huiverig dat het me ook deze weer niet zou lukken om mijn levensstijl vast te houden. Maar dat is gelukkig niet het geval! Soms vind ik dat nog wel eens moeilijk om te geloven en overvalt me de angst dat het weer mis gaat. Maar dankzij PowerSlim heb ik een andere levensstijl aangeleerd. Een super fijne levensstijl die ik niet meer zou kunnen missen.

Het is zeker een kwestie van gedragsverandering maar met de goede begeleiding van mijn coach is dat makkelijk gegaan. Mijn coach Simone stond altijd voor me klaar, ook nadat ik mijn doel bereikte en wanneer ik de angst had dat het niet goed was gegaan. Dan bleef ik bij haar terugkomen voor een weegmoment.

Ik heb nu geleerd om balans te houden in mijn eetpatroon. Ik kan gewoon weer genieten van een stukje taart zonder dat ik dat terug zie op de weegschaal. Dat is me al sinds mijn pubertijd niet meer gelukt!

Toen mijn man zag dat het mij lukte om mijn gezonde eetpatroon vast te houden is hij ook bij Simone langs gegaan. In eerste instantie was hij huiverig maar inmiddels is onze gezonde levensstijl hem ook eigen geworden. Wat is het ontzettend leuk om samen weer lekkere, gezonde recepten te koken en elkaar te motiveren. Heerlijk!

Kortom, zelfs na ruim 2 jaar heb ik nog altijd die positieve vibe en genieten we volop samen met ons gezinnetje!