fbpx

PowerSlim kooktruck bij Studio-Lianne

You are here: Home / PowerSlim kooktruck bij Studio-Lianne

Lianne Borsjé -van Ruijven

22 september 2019

24 okt a.s komt de kooktruck van PowerSlim met de kok Peter van den Heuvel naar Honselersdijk.

Al geruime tijd bleken kookdemo’s van enorme waarde te zijn voor onze PowerSlimmers. Vooral om ze te leren hoe ze snel een lekkere en gezonde maaltijd op tafel kunnen zetten met de PowerSlim producten.

Daar heb je wel een keuken voor nodig… Hoe geniaal is het van PowerSlim om deze kooktruck te ontwikkelen zodat wij niet alleen de keuken maar ook een top kok erbij kunnen regelen voor onze klanten.

Klanten maar ook eventueel potentiele klanten (ter kennismaking) die in de strenge fase van PowerSlim bezig zijn mogen zich gratis inschrijven voor deze workshop.

Als je interesse hebt wees er snel bij want er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar.

Gratis inschrijven <<

PowerSlim chef Peter

“Ik ben nu al een aantal keer met de kooktruck op pad geweest en heb al weer heel veel zin in de volgende tripjes die gepland staan. Het is zo leuk om te doen! Iedereen is super enthousiast en vindt het leuk om extra uitleg te krijgen en mee te kijken. Zo geef ik diverse tips over hoe je lekker en koolhydraatarm kunt koken. Want hoe kun je bijvoorbeeld de PowerSlim zalmwrap nou het beste bereiden? Of hoe kun je het best een biefstukje bakken? Ik geef iedereen handige tips die ze zelf in de praktijk kunnen brengen.
Iedereen wordt bij de kooksessie betrokken en mag zelfs mee komen kijken in de foodtruck. Die interactie vindt iedereen erg leuk!

Doel van de kooktruck

Met de PowerSlim kooktruck laten we graag PowerSlimmers en andere geïnteresseerden kennis maken met lekkere koolhydraatarme hapjes en gerechten die zijn toegestaan in het PowerSlim programma. PowerSlim chef Peter van de Heuvel rijdt met de kooktruck het land door en bereidt de lekkerste PowerSlim gerechten. Hij laat je zien dat koolhydraatarm koken heel gemakkelijk en lekker kan zijn en laat iedereen weer naar huis gaan met een dosis inspiratie en een goed gevulde buik.

Gratis inschrijven <<