fbpx

Pedicure Wateringen

You are here: Home / Pedicure Wateringen


Een pedicure in Wateringen laten uitvoeren? Kies voor Studio Lianne

Voor een volledig verzorgde pedicure in Wateringen ben je bij Studio Lianne aan het juiste adres. Onze studio is lid van ProVoet. Dit houdt in dat wij een goedgekeurd vakdiploma hebben. Wil jij jouw voeten laten verwennen en verzorgen door specialisten? Onze pedicure in Wateringen laat jouw voeten weer stralen.

Waarom jouw voeten laten verzorgen bij onze pedicure?

De voeten krijgen een hoop te verduren. Je legt dagelijks vele kilometers af, een goede pedicure zorgt ervoor dat jouw voeten weer helemaal opgeladen zijn. Heb jij last van overtollig eelt op de voeten? Dit verwijderen wij voor jou. Daarnaast kunnen we bij onze pedicure in Wateringen diverse likdoorns verwijderen, behandelen we kloven en verzorgen we jouw nagels en nagelomgeving.Kies voor een pedicure in Wateringen én ontvang voorlichting en advies

Wanneer je gebruik maakt van hulpmiddelen in en aan de schoen kunnen wij jou hierbij helpen. We leggen uit hoe je deze hulpmiddelen het beste kan gebruiken. Ben jij benieuwd welke schoenen het beste zijn voor jouw voeten? Hier kunnen wij bij de pedicure in Wateringen ook advies over geven. Heb je vragen over een onderwerp waar wij bij Studio Lianne niet gespecialiseerd in zijn? Hiervoor verwijzen wij jou graag door naar de juiste specialist, polotherapeut of jouw huisarts.


Een goede en voordelige pedicurebehandeling bij pedicure Wateringen

Kies je voor onze pedicure in Wateringen, dan geniet je van onze mooie prijzen. Voor slechts €20,00 worden jouw voeten geheel verzorgd. Wil jij de behandeling graag afsluiten met een nette French lak op jouw tenen? Dit kan al voor een mooie prijs van €29,50. Uiteraard kan je tijdens de pedicurebehandeling in Wateringen al jouw vragen stellen.

Pedicure in Wateringen gezocht? Studio Lianne helpt jou graag

Voor een heerlijk genietmomentje of een kleine opknapbeurt zit je bij onze pedicure in Wateringen goed. Behandel jouw voeten met liefde, dan kan jij hier nog lange tijd van genieten. Ben je benieuwd naar onze pedicure in Wateringen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer: 0174- 641190

E-mail: info@studio-lianne.nl

Ligt Naaldwijk dichter in de buurt? Bekijk dan onze Pedicure Naaldwijk pagina eens.