fbpx

Opties voor een PowerSlim proof datenight

You are here: Home / Opties voor een PowerSlim proof datenight

Ayla Steegs-Janssen Diëtist PowerSlim

10 februari 2020

Deze week is het weer Valentijn, en of je nu wel of geen cadeautjes koopt voor je liefde; een avondje met z’n tweetjes met lekker eten of hapjes is altijd een goed idee. Liefde gaat immers door de maag, zeggen ze toch?

Ook tijdens het PowerSlimmen kun je zorgen voor een heerlijke maaltijd. Hieronder heb ik een aantal leuke ideetjes voor je opgesomd die geschikt zijn tijdens fase 1 van het PowerSlim afslankprogramma. Romantisch avondje gegarandeerd!

Hartjes pizza

Voor jou een PowerSlim pizza en voor je lief kun je een gewone bodem maken of kopen. Of nog beter: maak een gezonde pizzabodem van bloemkool, zoete aardappel, broccoli of courgette. Maak van de bodem een hartvorm en beleg met zijn of haar lievelingstoppings. Zelf doe je natuurlijk ook gezellig mee met deze valentijnspizza.

Valentijnspizza

Samen eten koken

Natuurlijk is het extra gezellig om samen een lekkere maaltijd te bereiden. Muziekje aan en samen een heerlijk gerecht bereiden. Wat dacht je van steak met gegrilde groentes of een wrap met pittige kip?

Valentijn samen koken

Tapas

Het is ook heel gezellig om (samen) PowerSlim proof tapashapjes te maken en daarna natuurlijk lekker uitgebreid op te eten. Wat dacht je van gambaspiesjes, gehaktballetjes van tartaar, pittige kipspiesjes of gevulde eitjes als eiwitbron. Als groente kun je bijvoorbeeld denken aan gemarineerde champignons met olijfolie en knoflook, belegde komkommer met roomkaas light, tomaatjes uit de oven of courgettelinten opgerold met wat verse geitenkaas.

Oesters

Ik denk dat dit gerecht verder geen uitleg nodig heeft 😉

Oesters rockefeller

Hartjes cheesecake

Wil je je lief verrassen met een lekker zoet tussendoortje of toetje? Koop dan een bakvorm in de vorm van een hartje en maak een heerlijke PowerSlim cheesecake. Ga voor een fruitige versie (vanaf fase 2A, lekker met aardbeien!) of maak de banoffee variant.

Hartjes cheesecake

Uiteten kan ook PowerSlim proof

Toch liever buiten de deur? Dat kan ook gewoon als je aan het PowerSlimmen bent. Lees hier de tips zodat je lekker en onbezorgd uiteten kunt gaan. Het is extra handig als je van tevoren de menukaart online kunt bekijken en dit eventueel kunt bespreken met je coach, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Thuis bios met (PowerSlim) chips

Na het eten lekker samen op de bank een film kijken of Netflixen, dat klinkt ook heerlijk toch? Wat dacht je van paprika chipstortilla chips kaas of lekker hartige zoutjes zoals de chili of barbecue snack.

Fijne Valentijn!