fbpx

De PowerSlim kooktruck on tour!

You are here: Home / De PowerSlim kooktruck on tour!
PowerSlim

5 juli 2019

Onze passie rolt tegenwoordig op 4 wielen en hiermee serveren we heerlijke koolhydraatarme en eiwitrijke hapjes. We hebben het natuurlijk over onze eigen PowerSlim kooktruck.
In maart vond het jaarlijkse PowerSlim congres plaats voor onze coaches, waar we de kooktruck vol trots lanceerden!

Onze nieuwe kooktruck is een stoer busje dat we speciaal omgebouwd hebben tot een ware PowerSlim foodtruck. Met onze mooi, blauwe foodtruck komen we jou op locatie verwennen met koolhydraatarme hapjes. Zo zijn we onlangs al bij een aantal PowerSlim coaches langs geweest. Heb jij hem al eens zien rijden?

Met de PowerSlim kooktruck laten we graag PowerSlimmers en andere geïnteresseerden kennis maken met lekkere koolhydraatarme hapjes en gerechten die zijn toegestaan in het PowerSlim programma. PowerSlim chef Peter van de Heuvel rijdt met de kooktruck het land door en bereidt de lekkerste PowerSlim gerechten. Hij laat je zien dat koolhydraatarm koken heel gemakkelijk en lekker kan zijn en laat iedereen weer naar huis gaan met een dosis inspiratie en een goed gevulde buik.

PowerSlim kooktruck Peter
PowerSlim chef Peter

“Ik ben nu al een aantal keer met de kooktruck op pad geweest en heb al weer heel veel zin in de volgende tripjes die gepland staan. Het is zo leuk om te doen! Iedereen is super enthousiast en vindt het leuk om extra uitleg te krijgen en mee te kijken. Zo geef ik diverse tips over hoe je lekker en koolhydraatarm kunt koken. Want hoe kun je bijvoorbeeld de PowerSlim zalmwrap nou het beste bereiden? Of hoe kun je het best een biefstukje bakken? Ik geef iedereen handige tips die ze zelf in de praktijk kunnen brengen.
Iedereen wordt bij de kooksessie betrokken en mag zelfs mee komen kijken in de foodtruck. Die interactie vindt iedereen erg leuk!

Ik kijk al terug op hele leuke dagen en ben benieuwd wat voor mooie avonturen er nog meer gaan volgen!”

Lekkere hapjes die Peter maakte:

  • Beef teriyaki met de noodles van PowerSlim
  • Risotto met de rijst van PowerSlim (Balance)
  • Allerlei lekkere smeersels voor op toastjes zoals zelfgemaakte, krab-, tonijn- of eiersalade. En een dip van avocado, die ook erg lekker is bij de PowerSlim tortillachips. 
  • Wrap met carpaccio en rucola
  • Pannenkoekjes met chocoladevulling
PowerSlim kooktruck hapjes

 PowerSlim coach Bernadette, van NewDiet Care 

“In april was het dan zover, naast een center in Oegstgeest openden we een tweede vestiging van NewDiet Care in Katwijk. Voor deze feestelijke opening wilde ik graag op een ludieke manier de aandacht trekken. Een ballonnen boog of een rode loper? Nee… dat is maar saai. Ik dacht direct aan de PowerSlim kooktruck. 

De truck stond op de dag van de opening op de stoep voor onze vestiging geparkeerd. Dat leverde genoeg bekijks op! Peter was een geweldige kok en gastheer en binnen korte tijd stonden de eerste hapjes al op tafel. Van zalm wraps tot toastjes met krabsalade. Onze gasten waren onder de indruk van de kooktruck en wat je allemaal kunt maken met de PowerSlim producten. Vaste klanten maar ook nieuwe klanten werden zo op een leuke manier geïnspireerd.

De truck heeft echt een leuke bijdrage geleverd aan de opening van ons nieuwe pand!”

De opening van NewDietCare in Katwijk  

PowerSlim coach Marly, van Into Beauty

“25 Mei kwam bij Into Beauty de nieuwe kooktruck van PowerSlim bij ons langs, met natuurlijk Peter als top kok. We werden ook nog eens blij verrast met het heerlijke zonnige weer en iedereen stond buiten aan tafels te genieten van allerlei verschillende hapjes en gerechten die geproefd konden worden. Een gezellig en smakelijk feestje!

Peter wist iedereen met zijn enthousiasme te inspireren en ervaren hoe je PowerSlim producten perfect kunt combineren met producten uit de supermarkt. Spreads voor op toastjes, vulling voor de wraps en warme gerechten werden op een gezellige manier gepresenteerd door Peter. De reacties na afloop waren zeer positief. Onze deelnemers vonden het niet alleen super lekker maar gingen ook gemotiveerd en vol met nieuwe inspiratie naar huis. Het doel was dan ook om onze PowerSlimmers te inspireren en te laten proeven hoe lekker en gevarieerd je kunt eten tijdens de eerste fase van het PowerSlim programma.

Daarnaast leverde het ons ook een mooi stukje in de krant op en maakten we veel leuke foto’s.

Dankjewel PowerSlim, Peter en vooral niet te vergeten onze enthousiaste deelnemers. We kunnen alleen maar zeggen dat het een zéér geslaagde dag was.”

PowerSlim kooktruck
PowerSlim kooktruck